Acum ai plata automată a facturilor, lună de lună

Revenim cu vești bune! Am integrat Plată Automată în aplicația mobilă un-doi Centru de plăți, o nouă funcționalitate ce a venit ca răspuns la nevoia tuturor utilizatorilor preocupați de eficientizarea procesului de plată a facturilor de utilități. 

Acum nu mai este necesar să accesezi aplicația lună de lună pentru a achita facturile de electricitate, gaz, apă, salubritate sau pentru asociația de proprietari. Prin opțiunea de Plată automată, plata către furnizor se va face automat la o dată stabilită chiar de tine, iar astfel scapi de grija facturilor, a datelor scadente sau a penalităților de întârziere.

De ce să setezi Plata automată?

✅    vei avea toate facturile achitate la timp

✅    nu va mai exista riscul penalităților de întârziere

✅    economisești și mai mult timp cu plata facturilor

✅    uiți de griji

Cum setezi plata automată?

Pentru a beneficia de această funcționalitate, trebuie să configurezi plata automată pentru fiecare furnizor de servicii dorit și să setezi o sumă limită de plată, astfel:

1.Accesează secțiunea ”Furnizori” și alege furnizorul pentru care vrei să setezi plata automată

2.Selectează locația de consum

3.Dă tap pe cardul ”Plată automată”

4.Selectează data plății automate (ziua lunară în care se va face plata) și suma maximă pentru plata automată

5.Apasă pe butonul ”Activează plată automată

Repetă acești pași pentru fiecare furnizor dorit. 

Aplicația de mobil un-doi Centru de plăți devine, astfel, soluția perfectă pentru a scăpa rapid de grija facturilor lunare, iar întreaga experiență de plată va fi mai ușoară, mai rapidă și mai eficientă. Hai în aplicația un-doi Centru de plăți și descoperă beneficiile acestei noi funcționalități!

hdhd

Descarcă aplicați un-doi Centru de plăți

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.