Acum, clienții iCredit pot plăti ratele rapid prin rețeaua de aproximativ 10.000 de magazine partenere un-doi Centru de plati

Acum, clienții iCredit pot plăti ratele rapid prin rețeaua de aproximativ 10.000 de magazine partenere un-doi Centru de plati.
Află care sunt magazinele din proximitatea ta din lista de mai jos și plătește rata iCredit simplu și rapid, oferind personalului de magazin doar numele și numărul de contract cu iCredit.

Lista cu magazinele din fiecare oraș: https://www.un-doi.ro/magazine/

Easy Asset Management, companie care detine brand-ul iCredit, este o instituție financiară non-bancară înființată în anul 2005, care activează în 6 tări: România, Bulgaria, Polonia, Republica Cehă, Macedonia și Ucraina.

În România, iCredit deține un portofoliu în valoare de 17 milioane de Euro, cu mai mult de 1500 de profesioniști, care activează în Sediul Central București și în cele 103 birouri regionale.

Produsele principale sunt iCredit – împrumut rapid, iCredit Pensionar și iCredit bilunar. Împrumuturile oferite au sume cuprinse între 500-10.000 RON iar perioada de rambursare este între 18-43 săptămâni / 6-18 luni în funcție de produs.

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.