Acum plătești și mai ușor pentru furnizorii Viva Credit și Urban S.A. Otopeni

Ne bucurăm să putem aduce în mod constant furnizori noi, pentru a ușura și eficientiza procesul de plată a facturilor atât pentru cele mai mari companii de servicii de electricitate, gaze naturale sau telefonie din România, cât și pentru furnizorii locali de apă sau salubritate.

Cele mai recente parteneriate încheiate de un-doi Centru de plăți sunt cu furnizorii Viva Credit și Urban S.A. Otopeni

Viva Credit 

VIVA Credit IFN SA este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. VIVA Credit oferă o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor urgente ale clienților săi.

Urban S.A. Otopeni

URBAN S.A. este un important furnizor de soluții integrate de gestiune a deșeurilor. Construirea şi administrarea stațiilor de sortare, instalaţiile de reciclare precum şi managementul integrat al circuitului de materiale refolosibile sunt principalii factori de succes a companiei. 

un-doi Centru de plăți îți oferă 2 opțiuni rapide de plată a facturilor tale pentru acești furnizori! Astfel scapi de grija facturilor și câștigi mai mult timp pentru tine:

Plata în magazinele partenere un-doi Centru de plăți

Peste 11.000 de magazine partenere din cele peste 3.500 de localități din România oferă serviciile de plăți facturi. Poți achita ușor facturile pentru furnizorii Viva Credit și Urban S.A. Otopeni în magazinul preferat din proximitate, astfel:

-Primești factura sau nota de calcul prevăzute cu cod de bare în baza căruia poți să efectuezi plata pentru furnizorul Urban S.A. Otopeni sau transmiți numărul de contract, în cazul Viva Credit; 

– Achiți suma și informația este transferată automat prin terminalul nostru (POS, telefon sau PC), după care se listează chitanța;

-Datele tranzacției sunt transmise de noi către furnizor și se virează contravaloarea sumelor încasate;

-Plata se înregistrează în contul furnizorului cel târziu a doua zi lucrătoare după efectuarea plății.

Plata în aplicația un-doi Centru de plăți

Lucrăm constant pentru a aduce serviciile de plată cât mai aproape de utilizatori, dar și pentru a le eficientiza și ușura întreaga experiență de plată. Anul trecut am dublat numărul de furnizori pentru care îți aducem valoarea de plată direct în aplicație.

Acum ai posibilitatea de a efectua plăți și pentru furnizorii prezentați mai sus direct în aplicația mobilă un-doi Centru de plăți. În cazul furnizorului Viva Credit tot ce trebuie să faci e să adaugi furnizorul în baza numărului de contract, după care îți aducem valoarea de plată automat în secțiunea ”Plătește”. 

În cazul furnizorului Urban S.A., tot ce trebuie să faci e scanezi codul de bare prevăzut pe factură.

Simplu și mereu la îndemână!

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.