Acum poti plati factura ApaServ Neamt la comerciantii parteneri un-doi Centru de plati.

Compania ApaServ este furnizorul local de alimentare cu apa si canalizare din judetul Neamt incepand cu anul 2009. In prezent, compania isi desfasoara activitatea in 2 municipii, 3 orase si 26 de comune din judetul Neamt. ApaServ isi propune sa furnizeze servicii de alimentare cu apa si de colectare/ tratare a apelor uzate pentru toti utilizatorii din zona de operare a companiei, in conditii de calitate si eficienta, cu respectarea prevederilor de protectie a mediului, la tarife accesibile pentru toti utilizatorii.
Acum plata facturilor emise de Apaserv Neamt devine mai simpla odata cu demararea colaborarii societatii cu un-doi Centru de plati. In magazinele de proximitate semnalizate un-doi Centru de plati, prin scanarea codului de bare al facturii si achitarea acesteia, clientii sunt scutiti de un drum suplimentar si de cozile de la ghisee.

Un-doi Centru de plati este preocupat permanent de nevoile partenerilor sai si depune eforturi constante pentru a oferi cea mai avansata tehnologie, fara comisioane la tranzactii.

Suntem prezenti in peste 7 500 de magazine din toata tara, care pot fi localizate foarte usor prin intermediul site-ului http://www.un-doi.ro/