Acum poti plati factura Aquavas Vaslui la comerciantii parteneri un-doi Centru de plati

Aquavas Vaslui S.A. este furnizorul local de alimentare cu apa si canalizare al judetului Vaslui si functioneaza din anul 2005. Prioritatea AQUAVAS SA este de a asigura satisfacerea pe deplin a cerinţelor clienţilor, prin furnizarea de servicii publice de alimentare cu apă şi canalizare de calitate (la parametrii cantitativi, calitativi, în regim permanent), la un cost rezonabil, în condiţii de eficienţă economică.
Acum plata facturilor emise de Aquavas Vaslui devine simpla si rapida odata cu demararea colaborarii societatii cu un-doi Centru de plati. In magazinele de proximitate semnalizate un-doi Centru de plati, prin scanarea codului de bare al facturii si achitarea acesteia, clientii sunt scutiti de un drum suplimentar si de cozile de la ghisee.

Un-doi Centru de plati faciliteaza procesul de plata a facturilor fara comisioane la tranzactionari in reteaua sa extinsa care cuprinde peste 7 500 de magazine din toata tara, atat in mediul urban, cat si in cel rural. Magazinele pot fi localizate foarte usor prin intermediul site-ului https://www.un-doi.ro/.