Acum poti plati factura catre Eco 5 Ardeal in magazinul de proximitate semnalizat un-doi Centru de plati

Vesti bune pentru clientii Eco 5 Ardeal! Acestia pot plati factura simplu si rapid, in magazinul de proximitate un-doi Centru de plati in care isi fac cumparaturile uzuale.

Eco 5 Ardeal este o companie clujeana, cu sediul in comuna Mihai Viteazu. Este un operator economic autorizat al carui obiectiv este colectarea si valorificarea deseurilor solide de tip DEEE. Dintre acestea, amintim deseurile electrice, electronice, electrocasnice, cablurile electrice, conductorii si cablajele auto. Cele mai comune deseuri colectate sunt cele de tip electrocasnic, din care fac parte televizoarele, monitoare, aragazurile, masinile de spalat, frigiderele, telefoanele mobile si alte obiecte pentru uz casnic. Compania investeste in protejarea si curatarea mediului de astfel de deseuri, pentru a contribui la imbunatatirea calitatii vietii.

Pentru ca s-a alaturat intiativei ecologice, dar si pentru ca doreste sa sustina aceasta activitate, compania vine in sprijinul clientilor cu posibilitatea de a plati factura in magazinele un-doi Centru de plati.

Reteaua de magazine partenere un-doi Centru de plati poate fi consultata aici.