Aderro GP Energy – noul furnizor partener un-doi Centru de plati

un-doi Centru de plati,compania specializata in distributia de incarcare electronica a cartelelor preplatite si incasare de facturi prin puncte de retail, anunta semnarea unui nou parteneriat cu Aderro GP Energy – companie specializata in comercializarea energiei electrice. Compania, cu sediul principal in Brasov, are acoperire nationala si o vechime de 6 ani pe piata.

Prin intermediul acestui parteneriat, clientii Aderro GP Energy pot plati facturile la oricare dintre magazinele semnalizate un-doi Centru de plati, prin simpla scanare a codului de bare de pe factura. In acest fel, consumatorii nu mai pierd timp pretios la cozile de la ghisee.

Despre un-doi Centru de plati

Sub umbrela Mobile Distribution, din 2005 ne-am specializat în distribuţia de produse preplătite ale principalilor operatori de servicii telecom.

În septembrie 2014, am introdus soluţia “un-doi Centru de plati”, un serviciu isteţ de încasare a facturilor de utilităţi în reţeaua de magazine partenere din toată ţara, la care se adaugă mereu parteneri noi.

Avem şi o listă lungă, care creşte văzând cu ochii, de furnizori bucuroşi să ne accepte plăţile.

Compania se dezvoltă pe o structurăde 5.400 de magazine-partenere din toată ţara, peste 7.000 de terminale şi o experienţăde 10 ani în serviciile de încărcare a cartelelor prepaid pentru toţi operatorii de telefonie mobilă.

 

Despre Aderro GP Energy

Suntem echipa care în 2010 a pornit la drum cu dorinţa de a oferi clienţilor servicii profesioniste şi de calitate, personalizate în cel mai mic detaliu dar la cele mai înalte standarde, având ca suport un colectiv de oameni dedicaţi, care sunt in stare să pună clientul pe primul loc, adică servicii exact aşa cum am fi vrut noi sa primim. Activăm pe o piaţă efervescentă şi în continuă schimbare, dar rămânem oneşti şi transparenţi faţă de valorile noastre. Suntem furnizorul de energie electrică pregătit să răspundă prompt, 24/24 şi 7/7, oricăror provocări, susţinând oricând interesele clienţilor noştri.