AKTA – noul furnizor partener un-doi Centru de plati

un-doi Centru de plati, compania specializata in distributia de incarcare electronica a cartelelor preplatite si incasare de facturi prin puncte de retail, anunta semnarea unui nou parteneriat cu AKTA.

 

AKTA este brand-ul sub care Digital Cable Systems SA si Akta Telecom SA furnizeaza, la cele mai inalte standarde inca din 2005, servicii de televiziune, internet si telefonie clientilor rezidentiali, cu preponderenta in mediul rural si in orasele mici, avand ca arie de acoperire peste 3000 de localitati din 35 de judete.

Despre un-doi Centru de plăți

Sub umbrela Mobile Distribution, din 2005 ne-am specializat în distribuţia de produse preplătite ale principalilor operatori de servicii telecom.

În septembrie 2014, am introdus soluţia “un-doi Centru de plăți”, un serviciu isteţ de încasare a facturilor de utilităţi în reţeaua de magazine partenere din toată ţara, la care se adaugă mereu parteneri noi.

Avem şi o listă lungă, care creşte văzând cu ochii, de furnizori bucuroşi să ne accepte plăţile.

Compania se dezvoltă pe o structură de 5.400 de parteneri din toată ţara, peste 7.500 de terminale şi o experienţăde 10 ani în serviciile de încărcare a cartelelor prepaid pentru toţi operatorii de telefonie mobilă.