Apaserv Satu Mare si un-doi Centru de plati anunta lansarea unui parteneriat pentru incasarea facturilor

De acum, abonatii companiei Apaserv Satu-Mare isi pot plati facturile de apa in siguranta, in oricare din magazinele semnalizate cu sigla un-doi Centru de plati. Acest lucru este posibil in urma parteneriatului incheiat intre Apaserv Satu Mare, operator regional care asigura serviciile de alimentare cu apa potabila, colectare si epurare a apelor uzate pe teritoriul judetului Satu-Mare si un-doi Centru de plati, companie care asigura servicii precum: procesarea platilor, incarcare electronica prepay, incasarea contravalorii rovinietei, etc.

Procesul de plata al unei facturi se deruleaza simplu si rapid. Abonatii trebuie doar sa viziteze unul din magazinele partenere un-doi Centru de plati din apropierea locuintei, vanzatorul scaneaza codul de bare de pe factura sau introduce codul de client, incaseaza banii si elibereaza chitanta cu toate detaliile tranzactiei de plata: data platii, suma, numele magazinului, numele companiei Apaserv).

Un alt aspect foarte important: serviciul este gratuit pentru abonati, acestia nefiind conditionati de plata unor comisioane suplimentare sau de achizitionarea unor alte produse din magazin.

Pe langa plata facturilor de apa, in magazinele partenere un-doi Centru de plati mai pot fi achitate facturile si pentru alti furnizori de servicii si utilitati: electricitate, gaze naturale, tv, internet, sau pot fi achizitionate cartele de reincarcare a telefonului mobil, serviciului de televiziune Focussat sau a conturilor de divertisment: Playstation, Steam, Netflix. De asemenea pot fi achizitionate vouchere Paysafecard, se poate plati rovinieta sau incheia asigurarea RCA.

Lista completa a magazinelor partenere un-doi Centru de plati poate fi vizualizata aici.

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.