CEZ Vanzare devine furnizor partener un-doi Centru de plati

un-doi Centru de plati, compania specializata in distributia de incarcare electronic a cartelelor preplatite si incasare de facturi prin puncte de retail, anunta semnarea unui nou parteneriat cu CEZ Vanzare, cel mai important operator regional al serviciului de furnizare a energiei electrice din regiunea Olteniei (Dolj, Arges, Olt, Gorj, Valcea, Mehedinti şi Teleorman).

Au fost luate toate masurile necesare pentru ca plata facturilor prin intermediul serviciului un-doi Centru de plati sa fie cat mai simpla si mai rapida. Serviciul este disponibil tuturor clientilor CEZ Vanzare incepand cu luna octombrie, in toate magazinele ce poarta insemnele un-doi Centru de plati. Clientii pot veni cu factura de energie electrica, iar vanzatorul va scana codul de bare de pe aceasta si va incasa banii in numerar, fara niciun comision suplimentar. Plata facturii este confirmata prin chitanta eliberata, pe ea regasindu-se toate detaliile tranzactiei. Simplu, sigur si rapid!

“Acest sistem de plata este cunoscut ca fiind cea mai comoda metoda in ceea ce priveste achitarea facturilor de utilitati. Ne bucuram ca putem oferi acum si optiunea de plata a facturilor CEZ Vanzare prin intermediul numeroaselor puncte de plata pe care le punem la dispozitie, in special in zona rurala, unde optiunile de plata ale consumatorilor sunt reduse. Ne exprimam increderea in succesul acestui parteneriat”, declara Calin Chira Director de Vânzări al un-doi Centru de plati.

un-doi Centru de plati este prezent in peste 5.000 de magazine din toata tara, care pot fi localizate foarte usor prin intermediul site-ului http://www.un-doi.ro/

###

Despre un-doi Centru de plati

Sub umbrela Mobile Distribution, din 2005 ne-am specializat în distribuţia de produse preplătite ale principalilor operatori de servicii telecom.

În septembrie 2014, am introdus soluţia “un-doi Centru de plati”, un serviciu isteţ de încasare a facturilor de utilităţi în reţeaua de magazine partenere din toată ţara, la care se adaugă mereu parteneri noi.

Avem şi o listă lungă, care creşte văzând cu ochii, de furnizori bucuroşi să ne accepte plăţile.

Compania se dezvoltă pe o structurăde 5.400 de magazine-partenere din toată ţara, peste 7.000 de terminale şi o experienţăde 10 ani în serviciile de încărcare a cartelelor prepaid pentru toţi operatorii de telefonie mobilă.

Despre CEZ Vânzare

CEZ Vânzare face parte din Grupul CEZ în România – unul dintre cei mai mari distribuitori de energie electrică din Europa Centrală și totodată un jucător extrem de puternic pe plan global. Începând din 2007 este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul țării noastre, iar portofoliul de clienți cuprinde atât consumatori casnici finali, cât și consumatori industriali.
Furnizarea de energie electrică se face pentru toate nivelele de tensiune, ÎT, MT, JT, având atât consumatori casnici finali, cât și consumatori industriali finali. Aceștia din urmă beneficiază de tarife reglementate, dar și de tarife negociate.
La sfârşitul anului 2014, CEZ Vânzare avea peste 1,4 milioane de consumatori.