Clientii CUP Focsani – companie prestatoare a serviciilor de apă şi canalizare – pot plati de acum facturile la comerciantii parteneri un-doi Centru de plati.

 

Livrarea de apă potabilă şi canalizarea- epurarea apelor uzate au fost obiectul de activitate al Companiei încă din vechi timpuri, teritorial a fost operator de servicii apă potabilă şi canalizare până în anul 1990 în toate oraşele din judeţul Vrancea. Prin restructurări succesive şi politici de reducere a activităţii doar la nivel de localitate, aceste servicii s-au degradat în oraşele mici. Doar S.C. CUP S.A. Focşani a reuşit prin operarea în Municipiul Focșani a serviciilor de apă şi canalizare să devină capabilă să reopereze aceste servicii la nivel judeţean începând cu anul 2008.

Plata facturilor emise de CUP Focsani devine simpla si rapida odata cu demararea colaborarii societatii cu un-doi Centru de plati. In magazinele de proximitate semnalizate un-doi Centru de plati, prin scanarea codului de bare al facturii si achitarea acesteia, clientii sunt scutiti de un drum suplimentar si de cozile de la ghisee.