Clientii Design Proiect– companie prestatoare de servicii din cadrul instalatilor – pot plati de acum facturile la comerciantii parteneri un-doi Centru de plati.

 

S.C. DESIGN PROIECT S.R.L. este o companie cu capital privat 100%, ce functioneazã în judetul Iasi si zona Moldovei din anul 2001. Societatea s-a dezvoltat ulterior, prin marirea echipei si a capacitãtii de productie, trecând la activitãti diverse din cadrul instalatiilor.

Odatã cu infiintarea societatii, cu cerintele pietei si cu scopul de satisfacere a clientilor, SC DESIGN PROIECT a obtinut, gratie competentei echipei si a calitãtii prestatiei, autorizatii de proiectare instalatii de utilizare gaze naturale, autorizatii de executie a instalatiilor de gaze naturale, autorizatii de proiectare sisteme de distributie gaze naturale, autorizatii de executie sisteme de distributie gaze naturale, montare si instalare pentru toate categoriile de instalatii din domeniul constructiilor, precum si certificare TOTAL ISO CERT a Sistemului de management al calitãtii – ISO 9001 si Sistemul de management de mediu ISO 14001.

Prin intermediul colaborarii cu un-doi Centru de plati, plata facturii Design Proiect este foarte rapida – prin simpla scanare a codului de bare de pe factura, in cele peste 7 500 de magazine din toata tara, care pot fi localizate foarte usor prin intermediul site-ului http://www.un-doi.ro/.