Clientii Premier Energy pot plati de acum facturile si la comerciantii parteneri un-doi Centru de Plati

Premier Energy – companie specializata in distributia si furnizarea gazelor naturale pentru consumatorii casnici si non casnici – se alatura portofoliului de furnizori parteneri un-doi Centru de plati.

In prezent, furnizorul acopera peste 100 de localitati din 14 judete. Pe langa distributia si furnizarea gazelor naturale, compania ofera si servicii de mentenanta, proiectare si executie. Premier Energy promoveaza o abordare bazata pe proces in dezvoltarea, implementarea si imbunatatirea eficacitatii sistemului de management al calitatii, in scopul cresterii satisfactiei clientilor.

Odata cu includerea companiei in portofoliul de furnizori parteneri un-doi Centru de plati, plata facturilor emise de Premier Energy devine mult mai simpla si rapida. Clientii trebuie sa se prezinte cu factura la unul dintre magazinele semnalizate un-doi Centru de plati, iar prin simpla scanare a codului de bare si achitarea contravalorii facturii, acestia economisesc timp necesar deplasarii la o casierie specializata.