Compania Megaconstruct S.A. se alatura portofoliului un-doi Centru de plati

E mai simplu ca niciodata sa platesti factura ta emisa de Megaconstruct S.A., la magazinele partenere un-doi Centru de plati.

Compania Megaconstruct S.A. se regaseste printre companiile de top pe piata romaneasca, in randul celor care se ocupa cu furnizarea gazelor naturale. Aceasta are ca obiectiv principal furnizarea si distributia gazelor naturale, dar vine in ajutorul clientilor sai si cu servicii de proiectare si executie a sistemelor de distributie a gazelor naturale, a instalatiilor de utilizare, cat si cu executia verificarilor si reviziilor instalatiilor de utilizare a gazelor naturale. Compania isi desfasoara activitatea in peste 20 de orase si comune din tara, aflate in 7 judete, iar planul de extindere este in permanenta actualizat.

Pentru plata facturilor, clientii se pot indrepta catre magazinele de proximitate semnalizate un-doi Centru de plati, unde isi fac cumparaturile uzuale. Factura se plateste un-doi, prin prezentarea acesteia la casa de marcat si prin inmanarea sumei corespunzatoare.

Lista magazinelor partenere un-doi Centru de plati poate fi consultata aici.