CONCURS! Câștigă o asigurare RCA pe 1 an pentru mașina ta!

Am lansat un nou concurs pe pagina de Instagram un-doi Centru de plăți, iar câștigătorul va primi o asigurare RCA, pentru a călători fără griji timp de 1 an!

Ce trebuie să faci pentru a participa?

1. Follow @undoi.centru.deplăți

2. Etichetează în comentarii 2 prieteni care iubesc tehnologia și aplicațiile smart

*Perioada campaniei este 1-10.08.2022, iar concursul se desfășoară doar pe teritoriul României și pot participa persoanele cu varsta peste 18ani care dețin un autoturism înmatriculat în România.

*Câștigătorul va primi contravaloarea poliței noi RCA încheiate pe 1 an, în limita a 1000 de lei (polița va fi încheiată prin aplicația un-doi Centru de plăți sau în unul din magazinele partenere din țară).

*Câștigătorul va fi extras în 11.08.2022 prin commentpicker.com.

*Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Mult succes tuturor!

un-doi Centru de plăți îți oferă posibilitatea de a încheia sau de a reînnoi rapid asigurarea RCA pentru orice tip de autovehicul în unul din magazinele partenere din întreaga țară sau folosind aplicația mobilă un-doi Centru de plăți, având la dispoziție zeci de oferte din care să alegi, de la toți asiguratorii importanți din România.

Dacă alegi achiziționarea asigurării RCA prin aplicația mobilă, primești notificări automate privind expirarea acesteia, având în același timp posibilitatea de a o reînnoi pe loc.

Simplu și mereu la îndemână!

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.