CONCURS! Câștigă o reîncărcare PrePay de 25 Euro în rețeaua ta!

Am lansat un nou concurs pe pagina de Instagram un-doi Centru de plăți, iar 3 câștigători vor primi câte o reîncărcare PrePay de 25 Euro în oricare din rețelele Orange, Vodafone, Telekom sau Digi, pentru până la 120 de zile de convorbiri fără griji. Premiile se vor oferi sub formă de coduri de reîncărcare sau prin reîncărcare directă pe număr.

Ce trebuie să faci pentru a participa?

👉 follow @undoi.centru.deplăți
👉 etichetează în comentarii 2 prieteni cu care ai putea vorbi la telefon ore în șir

*Perioada campaniei este 19.09.2022 – 25.09.2022.

*Concursul se desfășoară doar pe teritoriul României și pot participa persoanele cu varsta peste 18 ani.

*Premiile constau în 3 reincărcări PrePay în valoare de 25 Euro fiecare, iar câștigătorii pot alege una dintre rețelele Orange, Vodafone, Telekom sau Digi.

*Câștigătorii vor fi extrași în 26.09.2022 cu ajutorul website-ul commentpicker.com și aceștia

vor fi anunțați pe canalul de Instagram în termen de maxim 10 zile de la data extragerii.

*Regulamentul campaniei este disponibil pe www.un-doi.ro

Mult success tuturor!

un-doi Centru de plăți este partener cu toți operatorii de servicii de telefonie din România și îți oferă posibilitatea a reîncărca simplu și rapid cartela ta PrePay, în orice rețea.

cartelei prepay sunt disponibile în magazinele un-doi Centru de plăți din întreaga țară, unde reîncărarea este posibilă direct pe numărul de telefon sau  prin cod de reîncărcare. De asemenea, ai și posibilitatea de a achizitiona cartele SIM cu număr pentru toți operatorii.

Serviciile de încărcare electronică sunt disponibile și în aplicația un-doi Centru de plăți, rapid, ușor și în siguranță. Introduci sau selectezi din agenda telefonului numărul pe care vrei sa îl încarci, alegi opțiunea dorită și beneficiezi de prețuri avantajoase.

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.