CPL Concordia intra in portofoliul un-doi Centru de plati

CPL Concordia, unul dintre cei mai importanti distribuitori de gaze naturale din Transilvania, a devenit cel de-al patrulea partener din segmentul furnizorilor de gaze naturale, din portofoliul serviciului de incasare facturi un-doi Centru de plati.
Furnizorul activeaza in judetele Cluj, Alba, Bistrita-Nasaud, Salaj si Satu Mare, cu precadere in localitatile din mediul rural, facand parte din grupul de firme CPL CONCORDIA Soc. Coop. Italia, ce are o experienta de mai bine de un secol in domeniul gazelor naturale, a energiei electrice si a caldurii.
„Suntem foarte entuziasmati de acest parteneriat, deoarece putem acoperi nevoile consumatorilor casnici din zonele rurale, care isi vor putea achita factura CPL Concordia in cel mai apropiat magazin semnalizat un-doi Centru de plati”, a declarat Calin Chira, director de vanzari un-doi Centru de plati.
Cu fiecare nou parteneriat incheiat compania se bucura de ascensiunea vizibila a portofoliuliu de furnizori de servicii si utilitati. Volumul tranzactiilor de plati facturi este de asemenea in crestere, alaturi de marirea retelei de comercianti si diversificarea portofoliului de plati.
Mai multe informații despre serviciul de plată a facturilor sau despre ce presupune un eventual parteneriat sunt disponibile pe website-ul www.un-doi.ro.

Despre un-doi Centru de plati
Din 2004 ne-am specializat in distributia de produse preplatite ale principalilor operatori de servicii telecom. Dezvoltarea noastra a culminat in septembrie 2014, cu lansarea solutiei „un-doi Centru de plati” – un serviciu istet de incasare a facturilor de utilitati in reteaua de magazine partenere din toata tara, la care se adauga mereu parteneri noi.
Compania se dezvolta pe o structura de 5400 de magazine-partenere din toata tara, peste 7000 de terminale si o experienta de 10 ani in serviciile de incarcare a cartelelor prepaid pentru toti operatorii de telefonie mobile.
In portofoliul de furnizori se regasesc companii precum: numara Electrica Furnizare, E.On, Orange, Vodafone, RCS-RDS, UPC, Enel, GDF Suez, SEA Complet, Aquatim, Harviz, Nobel, Focussat, PaySafeCard, la care se adauga mereu altii noi.