Cum primești facturile automat în aplicația un-doi Centru de plăți

Cu un-doi Centru de plăți nu mai trebuie să îți faci griji pentru intârzierea facturilor de utilități, să  urmărești primirea lor prin poștă sau să verifici sumele de plată pe site-ul fiecărui furnizor în parte.

În aplicația mobilă primești toate facturile automat, câștigi timp și ai acces centralizat la toate informațiile importante: facturi emise, scadențe, istoric plăți etc.

Cum funcționează?

Tot ce trebuie sa faci e să adaugi furnizorii tăi în aplicație și primești toate facturile automat, lună de lună.

Cum știu că mi s-a emis o nouă factură?

Notificările vor apărea atât pe ecranul telefonului tău, indiferent că este blocat sau deblocat,cât și în aplicația mobilă un-doi Centru de plăți.

Pentru a accesa pagina de notificări din aplicație este necesar să accesezi icon-ul de notificări situat în colțul drept din partea superioară a ecranului, după exemplul următor:

Aici vei putea să urmărești toate notificările cu privire la facturile actuale. De asemenea, te notificăm de fiecare dată când factura ta se apropie de data scadență.

Cum plătești o nouă factură?

Simplu!

1.Selectezi toate facturile pe care dorești să le achiți din secțiunea Facturi și apeși butonul ”Plătește …”

2.Alegi metoda de plată

3.Introduci adresa de e-mail (dacă nu apare automat) și selectezi din nou butonul ”Plătește…”

Astfel, prin adăugarea furnizorilor tăi, vei primi automat facturile lunare și vei fi notificat cu privire la data scadentă, iar procesul de plată prin aplicație va deveni mult mai ușor și mai eficient.

Descarcă aplicația un-doi Centru de plăți și uită de grija facturilor!

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.