Eco-Csik devine partener un-doi Centru de plati!

Gata cu drumurile la ghiseele de plata! Acum, prin parteneriatul cu Eco-Csik, poti plati factura de salubritate la cel mai apropiat magazin semnalizat un-doi Centru de plati!

Eco-Csik este compania de salubritate ce deserveste orasul Miercurea Ciuc si comunele adiacente, oferind atat servicii de ridicare/colectare a deseurilor, cat si de depozitare in conformitate cu normele europene.

Pentru ca plata facturilor tale sa fie mai rapida, nu uita sa iei cu tine factura atunci cand mergi sa faci cumparaturile zilnice la magazinul de proximitate semnalizat un-doi Centru deplati. Tot ce trebuie sa faci este sa inmanezi factura operatorului de la casa de marcat, care va scana codul si va incasa de la tine suma de plata. Simplu si rapid!

Un-doi Centru de plati faciliteaza procesul de plata a facturilor fara comisioane la tranzactionari in reteaua sa extinsa care cuprinde peste 7 500 de magazine din toata tara, atat in mediul urban, cat si in cel rural. Magazinele pot fi localizate foarte usor prin intermediul site-ului https://www.un-doi.ro/