Ediția 2023 a Walking Month a luat sfârșit

Ediția 2023 a Walking Month a ajuns la final și nu putem să spunem decât că a avut parte de un real succes. 

Echipa un-doi Centru de plăți s-a implicat și în acest an în competiția caritabilă și de promovare a sănătății, obținând locul 3, cu un total de 598 792 de pași. Motivația principală a concurenților a fost, desigur scopul social, adunând pași pentru a ajuta la construirea primului parc de joacă incluziv din orașul Cluj-Napoca, un loc în care toți copiii se vor putea juca împreună, indiferent de dizabilitățile lor.

În momentul de față, orașul nu are niciun loc de joacă accesibil pentru acești copii, iar proiectul demarat de Serviciul de Ajutor Maltez în România v-a  face o diferență reală în comunitate. În plus, Primăria Cluj-Napoca a oferit un teren pentru acest parc, iar inițiativa Walking Month 2023 a fost una importantă în vederea strângerii de fonduri.

Gala Premiilor a avut loc în 24 Octombrie, iar concluziile finale ne-au umplut inimile de bucurie, atât pentru că am reușit să obținem un număr semnificativ de pași, dar și datorită faptului că ediția 2023 a fost o reușită reală pentru Walking Month. Anul acesta a fost bătut orice record și s-a beneficiat de cel mai mare număr de companii  implicate. Iată cuvintele organizatorilor:

”Clujul va avea pentru prima dată un loc de joacă incluziv, după ce un număr record de concurenți Walking Month, 2.944, s-au mobilizat alături de 54 de companii partenere și au oferit suma de 581.281 de lei. Un loc de joacă „incluziv” este un spațiu cu echipamente special adaptate copiilor cu dizabilități, care vor avea astfel libertatea de a se juca alături de copii tipici, pentru prima dată în viața lor.”

Îi felicităm și îi aplaudăm pe toți cei care s-au implicat în această inițiativă minunată și sa sperăm, mai departe, ca acest parc de joacă va aduce bucurie în viața copiilor și familiilor din Cluj-Napoca.

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.