Facturile AQUASERV SA Targu-Mures pot fi platite in magazinele partenere un-doi Centru-de Plati

un-doi Centru de plati, companie specializata in distributia de incarcare electronica a cartelelor preplatite si incasare de facturi prin puncte de retail, anunta semnarea unui parteneriat cu AQUASERV SA Targu-Mures, operatorul regional de servicii de alimentare cu apa si canalizare in judetul Mures.

In urma startului acestui parteneriat, abonatii AQUASERV SA Targu-Mures au la dispozitie o noua modalitate de plata a facturilor, prin intermediul POS-urilor amplasate in magazinele partenere un-doi Centru de plati. Astfel, locuitorii judetului Mures isi pot plati facturile de apa si canal sigur si rapid in unul din cele peste 200 de magazine partenere un-doi Centru de plati din localitatile judetului.

Sistemul de plata al facturilor este simplu si comod: clientul trebuie sa se prezinte cu factura emisa de AQUASERV S.A. Targu-Mures in cel mai apropiat magazin in care este instalat un POS un-doi Centru de plati. Vanzatorul scaneaza codul de bare de pe factura, iar clientul plateste valoarea facturii in numerar și primește automat chitanța cu detaliile tranzactiei (data platii, suma, locatia, furnizorul etc).  Acest serviciu este pus gratuit la dispozitia clientilor, fara a se percepe vreun comision din partea celor doua societati.