Harghitenii pot achita acum facturile Harviz prin intermediul serviciului un-doi Centru de plăți

Olvasd el a cikket magyarul
Serviciul un-doi Centru de plati, lansat în septembrie 2014 de Mobile Distribution, cel mai important distribuitor de produse prepaid și de soluții de încărcare electronică din România, și-a extins luna aceasta portofoliul de furnizori pentru care încasează facturi, în urma încheierii unui parteneriat cu operatorul regional în domeniul furnizării serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare Harviz S.A.

În urma acestui parteneriat, clienții Harviz din 34 de localități de pe teritoriul județului Harghita își vor putea achita facturile către furnizor prin intermediul terminalelor
un-doi Centru de plati” amplasate în cel mai apropiat magazin semnalizat corespunzător din această zonă.

„Pe lângă parteneriatele cu furnizorii naționali de utilități, ne concentrăm și pe furnizorii cu acoperire regională, iar această colaborare le oferă clienților Harviz posibilitatea de a-și plăti facturile simplu și rapid în magazinele partenere Mobile Distribution din județul Harghita”, a spus Călin Chira, Director de Vânzări al Mobile Distribution.

Potrivit acestuia, în 2015, Mobile Distribution intenționează să mărească atât numărul de furnizori pentru care încasează facturi, cât și numărul de comercianți parteneri de la nivel național, fie că este vorba de magazine de proximitate sau hypermarket-uri și magazine specializate, cu un accent special pe zonele rurale. De asemenea, pentru perioada următoare, compania vizează completarea portofoliului cu servicii financiare și încasarea de rate credite.

Mai multe informații despre serviciul de plată sau despre ce presupune un eventual parteneriat sunt disponibile pe website-ul www.un-doi.ro.

# # #

Despre un-doi Centru de plati
Mobile Distribution a dezvoltat activitatea de distribuţie a cartelelor prepaid începând cu anul 2005, iar în scurt timp, compania a devenit cel mai important furnizor la nivel naţional în domeniul distribuţiei produselor prepaid ale tuturor operatorilor de telefonie mobilă.
Oferta companiei a fost completată în 2014 cu lansarea centrului de încasări facturi „un-doi Centru de plăţi”, care vine în sprijinul satisfacerii nevoilor şi aşteptărilor clienţilor. În portofoliul de furnizori ai serviciului se numară E.On, UPC, Enel, GDF Suez, RCS-RDS, Aquatim, Electrica, SEA Complet, Nobel, Focussat, PaySafeCard, Orange, Vodafone și Vigneta (taxa de drum), la care se adaugă mereu alții noi.

# # #

Sajtóközlemény
2105 január

A hargitaiak mostantól fizethetik a Harviz számláikat az un-doi Számlafizető központ szolgáltatása által

Az un-doi Számlafizető központ szolgáltatást a Mobile Distribution 2014 szeptemberében indította el, aki a prepaid és elektronikus feltöltési szolgáltatások vezető forgalmazója Romániában, ebben a hónapban bővítette szolgáltatói hálózatát, akiknek számlákat vesz be, a Harviz S.A. víz- és szennyvízellátást biztosító regionális szolgáltatóval megkötött partnerségi szerződés útján.

Ennek a partnerségnek az eredményeként, a Hargita megye 34 településéről származó Harviz ügyfelek a szolgáltatónak kifizethetik a számláikat az “un-doi Számlafizető központ” termináljain keresztül, amely a legközelebbi megfelelő jelzéssel ellátott, ezen a területen működő üzletben történhet.

“A hazai közműszolgáltatókkal megkötött partnerségek mellett a regionális lefedettséget nyújtó szolgáltatókra is összpontosítunk, és ez az együttműködés lehetőséget kínál a Harviz ügyfeleinek, hogy gyorsan és egyszerűen fizethessék számláikat a Mobile Distribution partnerüzleteiben Hargita megyében” nyilatkozta Călin Chira, a Mobile Distribution értékesítési igazgatója.

Elmondása szerint 2015-ben, a Mobile Distribution nemcsak a szolgáltatók számát szeretné növelni, akik nevében számlákat vesz be, hanem nemzeti szinten a kereskedői partnerek számát is, legyen szó kerületi kisüzletekről vagy hipermarketekről és szaküzletekről különös hangsúlyt fektetve a vidéki területekre. Továbbá a következő időszakban a társaság célja, hogy bővítse portfólióját pénzügyi szolgáltatásokkal és a hitelrészletek bevételével.

Harviz idézet

További információk a fizetési szolgáltatásról vagy egy esetleges partnerséget érintő kérdésekről elérhetők az www.un-doi.ro honlapján.

# # #

Az un-doi Számlafizető központról
A Mobile Distribution kifejlesztette a feltöltő kártyák forgalmazását 2005 óta, és rövid időn belül a társaság országos szinten vezető szolgáltatóvá vált az összes mobilszolgáltató prepaid termékeinek forgalmazásában.
A cég kínálata 2014-ben bővült az „un-doi Számlafizető központ” számlabevételi központjának elindításával, amely megfelel az ügyfelek szükségleteinek és elvárásainak. Ezt a szolgáltatást nyújtók portfoliója magában foglalja a következő szolgáltatókat: E.On, UPC, Enel, GDF Suez, RCS-RDS, Aquatim, Electrica, SEA Complet, Nobel, Focussat, PaySafeCard, Orange, Vodafone és Vigneta (útadó matrica), és a szolgáltatók száma egyre csak bővül új nevekkel.

# # #