Plăteşte un-doi

Nimanui nu-i place sa strabata orasul pentru plata facturilor

    De acum, nici nu mai trebuie! Cu un singur drum rezolvi si plata facturilor si cumparaturile, in magazinul in care esti obisnuit.

Sigur iti va placea sa le platesti un-doi: de acum faci o singura oprire pentru plata tuturor utilitatilor, chiar la magazinul tau de cartier. Fara timpi morti, fara cozi si fara drumuri batute prin oras: scurt pe doi.

    Nu mai trebuie sa alergi la ghiseu sa prinzi deschis. Dupa serviciu trebuie doar sa te opresti la magazinul apropiat de casa ta.

Ce poti plati cu un-doi ? Facturile de mobil, de fix, de internet, TV, energie electrica, gaze naturale, apa, servicii financiare. Vino cu factura, plateste numerar si gata. Scurt pe doi.

    Scapi de grija facturilor…un-doi!

De ce sa platesti un-doi ? E simplu, rapid, eviti aglomeratia de la ghisee, ai siguranta platii, achiti toate facturile dintr-un foc, platesti zero comision- si toate astea, la magazinul din colt, unde e deschis pana mai tarziu- asa ca ajungi lejer si dupa programul de munca.

    Si, pe langa plata facturilor, mai ai un beneficiu: incarcarea rapida a cartelei de mobil si produse prepaid de la orice operator.

Ai doar avantaje! Economisesti timp si e simplu de achitat…simplu ca „buna ziua!”

Vezi aici lista magazinelor care ofera serviciile de plati facturi sau de reincarcare prepay.