Intrebari Frecvente Aplicatia un-doi

Intrebari Frecvente Aplicatia un-doi Centru de plati destinata Partenerilor

Aplicatia un-doi Centru de plati este o metoda rapida, covenabila, sigura si gratuita prin intermediul careia partenerii au acces de pe telefonul mobil la informatii actualizate din ora in ora referitoare la facturi, solduri, plati efectuate, etc.

Aplicatia se adreseaza exclusiv partenerilor (persoane juridice) ai un-doi Centru de plati.

Aplicatia un-doi Centru de plati poate sa fie descarcata gratuit din Magazinul Google Play de pe dispozitivele Android si din AppStore de pe dispozitivele Apple.

Pentru a primi userul si parola aplicatiei trebuie sa fiti utilizator de e-mail.

Puteti primi userul si parola aplicatiei in urmatoarele feluri prin identificarea dvs cu codul de client:

1.Trimiterea unui mesaj prin site-ul nostru (sectiunea \\\"Relatii Parteneri Existenti\\\") https://www.un-doi.ro/contact/
2.Scriind un email la adresa :suport@un-doi.ro cu solicitarea dumneavoastra
3.Apeland telefonic serviciul suport 0374-21.21.21 in orele de program L-V de la 8:00 la 18:00 si S de la 9:00 la 15:00
4.Apeland telefonic Reprezentantul de vanzari sau Coordonatorul din zona dvs.

Atat descarcarea aplicatiei cat si utilizarea ulterioara sunt gratuite. Nu va trebui sa achitati taxa de abonament pentru folosirea ei sau orice alta taxa.

Beneficiile aplicatiei \"un-doi Centru de plati\" le gasiti la sectiunea https://www.un-doi.ro/aplicatia-un-doi-centru-de-plati/. Principalul beneficiu este accesul simplu si usor la informatiile dvs ca partener,de oriunde ai fi, direct pe telefonul mobil.

Aplicatia poate fi instalata pe mai multe telefoane si se acceseaza in baza user-ului si a parolei detinuta de administratorul societatii.