Maxinet – noul furnizor partener un-doi Centru de plati

un-doi Centru de plati, compania specializata in distributia de incarcare electronic a cartelelor preplatite si incasare de facturi prin puncte de retail, anunta semnarea unui nou parteneriat cu Maxinet – un WISP (Wireless Internet Service Provider).
Principala zona de acoperire a Maxinet este regiunea mediana a judetului Prahova: Localitatile acoperite sunt: Gornet, Podenii-Vechi, Bălţeşti, Mehedinţa, Măgurele, Zamfira, Lipăneşti, Satu-Nou, Goruna, Dumbrăveşti, Sfârleanca, Ţipăreşti, Cocorăştii-Mislii, Scorţeni, Bordenii-Mari, Bordenii-Mici, Seciu, Boldeşti-Scăieni, Plopeni-Sat, Găgeni, Mislea, Băicoi, Ariceştii-Rahtivani, Cărbuneşti, Surani, Ariceştii-Zeletini.
Serviciile furnizate de compania Maxinet se bazeaza pe wireless la punct fix, ceea ce ofera posibilitatea conectarii in maxim 24 ore a tuturor clientilor aflati in zona de acoperire. Acestia beneficiaza si de conexiune securizata, suport tehnic 24/7, webdesign, rezervare domenii de internet, solutii E-commerce, baza de date MySQL, internet nelimitat.
Prin intermediul colaborarii cu un-doi Centru de plati, plata facturii Maxinet este foarte rapida – prin simpla scanare a codului de bare de pe factura.