MaxyGo Broker de Asigurare S.R.L. devine partener un-doi Centru de plati

Incepand cu luna decembrie, asistentii de brokeraj MAXYGO, vor putea depune incasarile aferente primelor de asigurare emise, la unul dintre punctele semnalizate cu sigla un-doi Centru de plati.

MaxyGo este una dintre cele mai importante societati din domeniul brokerajului, cu o experienta de peste 10 ani in domeniu. In acest timp, compania s-a concentrat pe dezvoltarea de colaborari si produse personalizate cu principalele societati de asigurare, fonduri de pensii si grupuri financiare din Romania.

Serviciile MaxyGo acopera urmatoarele orase: Ploiesti, Targoviste, Bucuresti, Buftea, Campina, Valenii de Munte, Mangalia, Calarasi, Urziceni, Slobozia, Tecuci, Onesti, Targu Ocna, Bacau, Pascani, Iasi, Roman, Satu Mare, Brașov, Corabia, Bals, Draganesti-Olt, Slatina, Targu Mures, Toplita, Odorheiu-Secuiesc, Miercurea Ciuc, Calafat, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Motru, Caransebes, Resita, Timisoara, Sannicolau Mare, Arad, Oradea, Zalau, Cluj, Focsani, Hunedoara. Asistentii de brokeraj din aceste orase vor putea depunde incasarile la punctele un-doi Centru de plati, prin scanarea codului de bare de pe borderourile primelor de asigurari. Simplu si usor!

un-doi Centru de plati este prezent in peste 5.000 de magazine din toata tara, care pot fi localizate foarte usor prin intermediul site-ului http://www.un-doi.ro/