Noutățile anului 2022 în aplicația un-doi Centru de plăți

Aplicația un-doi Centru de plăți a împlinit în luna decembrie 2022 2 ani de la lansare. Disponibilă atât pe sistemul de operare Android, cât și pe iOS,  aplicația de mobil un-doi Centru de plăți este singura aplicație de care ai nevoie pentru toate plățile lunare și care îți aduce toți furnizorii în același loc. Poți achita facturile de utilități, poți efectua reîncărcări PrePay în orice rețea și poți achiziționa asigurări sau roviniete, un-doi. În plus, ai acces centralizat la toate informațiile importante, precum: facturi emise, scadențe, istoric plăți, chitanțe, expirarea asigurării RCA, etc.

Îți aducem totul într-o singură aplicație sigură și intuitivă, la dezvoltarea căreia lucrăm în mod constant.

Iată care sunt noutățile aduse în aplicație în 2022:

1.Locațiile de consum – mai ușor de gestionat

În 2022 am optimizat procesul de preluare a locațiilor de consum din conturile furnizorilor de utilități, astfel încât acum îți aducem ușor toate locațiile din contul tău și le poți personaliza în aplicația un-doi așa cum dorești. Fiecare punct de consum de la furnizor poate fi adăugat într-o locație în aplicație. De asemenea, dacă ai mai multe puncte de consum (sau mai multe contoare) într-o locație, le poți gestiona ușor împreună.

Prin optimizările aduse în 2022, îți adaugi furnizorii în mai puțini pași și nu trebuie să aștepți în cazul în care platforma furnizorului este offline. Procesul de preluare a locațiilor ruleză în background astfel încât poți folosi aplicația fără întreruperi atunci când îți aducem punctele tale de consum și te notificăm de îndată ce procesul a fost finalizat.

Astfel poți gestiona locațiile tale așa cum dorești, poți efectua plata pentru toate facturile aferente o singură dată și ai acces la datele scadente, chitanțele sau detaliile tranzacțiilor tale în același loc, pentru toate locațiile tale!

2.Acum poți importa facturile din galerie sau din fișiere

Dacă ai facturi de la furnizori în telefonul tău, acum le pot adăuga ușor în aplicație. Importul facturii se realizează simplu, accesând butonul “Scanare factură”, iar sub ecranul camerei principale, găsești opțiunile de ”Importă din Fișiere” sau ”Importă din Galerie”. Alegi folderul în care se află factura, o selectezi și o adaugi în aplicație. Atât de simplu!

Astfel ai acum în total 3 metode de adăugare a facturilor în aplicația un-doi:

Poți să o alegi pe cea care e cea mai ușoară pentru tine.

3.Chat în timp real, rapid și ușor

Am îmbunătățit funcționalitatea de chat astfel încât să te ajutam rapid și eficient, direct în aplicație, de fiecare dacă când ai nevoie. Prin accesarea butonului de chat din orice ecran al aplicației ne poți adresa întrebările tale, iar noi răspundem în timp real! Astfel, orice problemă, întrebare sau sugestie ai avea pentru noi, așteptam mesajul tău.

4.Primești facturile automat de la mai mulți furnizori

În mod constant adăugăm în aplicație furnizori noi și dezvoltăm implementări cu cei existenți astfel încât să primești facturile automat chiar și de la furnizorii locali cum ar fi furnizorii de apă sau de salubritate. Primind factura automat în aplicație economisești timp, nu mai trebuie să o scanezi și nu riști să uiți de scadentă. Te informăm de fiecare dată când un furnizor a emis o nouă factură sau cand se apropie data scadentă a uneia dintre facturi.

Tot ce trebuie sa faci e să adaugi furnizorii tăi în aplicație, iar noi te anunțăm lună de lună atât la emitere, cât și la scadență!

5.Istoricul de plăți – acum cu și mai multe informații

Acum ai tot istoricul tău de plăți facturi în același loc. Noul istoric de plăți din aplicație include acum chiar și facturile plătite prin alte metode de plată decât prin aplicație, precum plățile efectuate direct la casieria furnizorului sau într-o locație un-doi Centru de plăți din țară. Așadar, ai toate informațiile centralizate într-o singură aplicație intuitivă și prietenoasă și astfel devine mult mai ușor să ai toate cheltuielile sub control și să deții o evidență clară asupra sumelor de plată, chitanțelor sau asupra detaliilor tranzacțiilor tale.

un-doi Centru de plăți devine astfel singura aplicație de care ai nevoie pentru toate plățile lunare și care îți oferă mai mult decât un simplu tool de plată a facturilor tale. Prin un-doi Centru de plăți ai posibilitatea de a centraliza toate detaliile cheltuielilor tale, de a contoriza suma plăților efectuate, de câștiga timp pentru tine și nu în ultimul rand, de a uita de grija facturilor fizice, a scadențelor, datelor de expirare.

Descarcă aplicația un-doi Centru de plăți și bucură-te de o nouă experiență de plată, mai ușoară, mai eficientă și mai rapidă!

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.