Portofoliul furnizorilor un-doi Centru de plati se completeaza cu Gaz Est

Incepand cu luna aceasta, Gaz Est – companie specializata in distributia si furnizarea gazelor naturale – devine furnizor partener un-doi Centru de plati.

In prezent, infrastructura companiei Gaz Est cuprinde peste 200 km rețele de distribuție, aproximativ 5200 de branșamente la SD, statii de reglare masurare (SRM) si posturi de reglare masurare (PRM). Portofoliul companiei cuprinde 32.000 de abonati casnici si noncasnici, distribuiti atat in localitatile in care compania a concesionat serviciul de distribuție a gazelor naturale cât şi pe întreg teritoriul României. Zona de acoperire a activitatii de distributie si furnizare a gazelor naturale cuprinde municipiile Vaslui si Husi, orasul Negresti si urmatoarele unitati administrativ-teritoriale rurale: Banca, Costesti, Deleni, Lipovat, Muntenii de Jos, Rosiesti si Tutova.

Odata cu aceasta colaborare, clientii Gaz Est pot plati factura simplu si rapid in unul dintre cele 110 puncte de incasare din judetul Vaslui. Asadar, printr-o vizita in unul dintre magazinele de proximitate, partenere un-doi Centru de plati, acestia pot efectua plata prin simpla scanare a codului de bare de pe factura.

un-doi Centru de plati este prezent in peste 5.000 de magazine din toata tara, care pot fi localizate foarte usor prin intermediul site-ului http://www.un-doi.ro/