Primăria Sectorului 5 încheie un parteneriat cu un-doi Centru de Plăţi, pentru plata  taxelor şi impozitelor contribuabililor

Bucureşti – 7 Februarie 2020 – Primăria Sectorului 5 Bucureşti anunţă încheierea unui parteneriat cu un-doi Centru de plăţi, pentru a facilita plata taxelor şi impozitelor locuitorilor. Această modalitate de plată este disponibilă din luna februarie 2020, la orice magazin semnalizat un-doi Centru de Plăţi de pe teritoriul Romaniei . Prin acest parteneriat, Primăria îşi doreşte să asigure un plus de confort şi economie de timp contribuabililor săi.

Astfel, contribuabilii care aparţin de Sectorul 5 pot achita taxele , impozitele sau amenzile  la magazinele de proximitate semnalate un-doi Centru de plăţi, fără comision şi fără grija cozilor şi a orarului casieriei.

Efectuarea unei plăţi se realizează în trei paşi simpli:

  1. Contribuabilul merge într-unul dintre magazinele de proximitate partenere un-doi Centru de plăţi, cu cartea de identitate sau instiintarea de plata  emisa de Primăria Sectorului 5 Bucureşti,
  2. Comerciantul introduce CNP-ul sau CUI-ul şi încasează banii în numerar
  3. Clientul primeşte o chitanţă emisă de terminal cu toate detaliile tranzacţiei, ce foloseşte drept dovadă a plăţii.

In cazul amenzilor care se achita in termen de 15 zile de la data emiterii procesului verbal este necesara prezenta procesului  verbal pentru achitarea amenzii in magazinul de proximitate semnalizat un-doi Centru de Plati .

Acest parteneriat oferă o paletă mai variată de posibilităţi pentru contribuabili, venind în întâmpinarea nevoilor lor astfel încât plata taxelor şi impozitelor să fie eficientă, rapidă şi sigură. Astfel, pot plăti îndatoririle legale în magazinul în care îşi fac cumpărăturile zilnice, enonomisind timp şi resurse materiale pentru a se deplasa la casieria Direcţiei de Taxe şi Impozite.

Mobile Distribution, prezentă în piaţă sub brandul un-doi Centru de plăţi, este activă pe piaţa românească încă din anul 2005. Din 2005, este specializată în distribuţia de produse preplătite ale principalilor operatori de servicii telecom, devenind rapid unul dintre liderii pieţei de profil. În septembrie 2014, se implementează proiectul un-doi Centru de plăţi, un serviciu eficient de încasare a facturilor de servicii şi utilităţi, prin reţeaua de peste 8.500 de magazine partenere din toată ţara.

Proiectului i s-au adăugat, de-a lungul timpului, mai mulţi parteneri, iar lista continuă să crească. Produsele şi serviciile prezente în portofoliu sunt următoarele:

  • Încasări de facturi de servicii şi utilităţi,
  • Încasare rate şi poliţe de asigurare
  • Încărcare electronică,
  • Rovinietă
  • Asigurări
  • Transfer de bani