Primul card preplatit, PaySafeCard, este acum disponibil in reteaua un-doi Centru de plati

un-doi Centru de plati a introdus in reteaua sa de comercianti serviciul PaySafeCard, un produs preplatit care permite achizitionarea online de bunuri sau servicii, fara ca utilizatorul sa foloseasca datele sale de card.
PaySafeCard a devenit unul dintre cele mai preferate mijloace de plata online preplatite. Cu PaySafeCard platesti in mediul online extrem de simplu la toti ofertantii cunoscuti din domeniul jocurilor, mediilor sociale, muzicii, filmului sau divertismentului, a declarat Calin Chira, director de vanzari un-doi Centru de plati.
PaySafeCard functioneaza extrem de simplu. Il puteti achizitiona din magazinele cu insemnele un-doi Centru de plati si puteti opta in ceea ce priveste valoarea acestuia (25, 50, 100 sau 300 ron). Dupa achizitionarea acestuia puteti plati in magazinele online introducand pin’ul PaySafeCard format din 16 caractere. Se pot acoperi sumele mai mari combinand pana la 10 pin’uri paysafecard, evitand astfel pierderea creditului ramas. Mai multe informații despre serviciul de plată a facturilor sau despre ce presupune un eventual parteneriat sunt disponibile pe website-ul www.un-doi.ro.

Despre un-doi Centru de plati
Din 2004 ne-am specializat in distributia de produse preplatite ale principalilor operatori de servicii telecom. Dezvoltarea noastra a culminat in septembrie 2014, cu lansarea solutiei „un-doi Centru de plati” – un serviciu istet de incasare a facturilor de utilitati in reteaua de magazine partenere din toata tara, la care se adauga mereu parteneri noi.