SC Gaz Sud SA isi extinde acoperirea prin magazinele partenere un-doi Centru de plati

Clientii SC Gaz Sud SA – companie specializata in distributia si comercializarea combustibililor gazosi prin conducte – pot plati de acum facturile la comerciantii parteneri un-doi Centru de plati.

Gaz Sud si-a inceput efectiv activitatea de distributie de gaze naturale in a doua jumatate a anului 2004, in perioada 2001 – martie 2004, societatea concentrandu-se in principal pe activitatile de concesionare si investitii in retelele de distributie. In prezent, compania isi desfasoara activitatea in Judetul Ilfov: Pantelimon, Cornetu, Snagov, Moara Vlasiei, Gruiu, Ciolpani, Gradistea, Cernica, Dascalu, in Judetul Ialomita: Ciulnita, si in Judetul Brasov: Moieciu.

Plata facturilor emise de SC Gaz Sud SA devine simpla si rapida odata cu demararea colaborarii societatii cu un-doi Centru de plati. In magazinele de proximitate semnalizate un-doi Centru de plati, prin scanarea codului de bare al facturii si achitarea acesteia, clientii sunt scutiti de un drum suplimentar si de cozile de la ghisee.