un-doi Centru de plăți a încheiat noi parteneriate cu Energoterm Tulcea, Salubri Aleșd, BCA Vio Service, RDE Harghita și Apa Canal Nord Vest

un-doi Centru de plăți te scapă de grija facturilor de utilități, simplu și rapid, prin aplicația mobilă sau la partenerul un-doi de lângă casa ta.

Ne bucurăm să putem aduce în mod constant furnizori noi, de la cele mai mari companii de servicii de electricitate, gaze naturale sau telefonie din România și până la furnizorii locali de apă sau salubritate.

Recent au fost încheiate noi parteneriate cu furnizorii Energoterm Tulcea, Salubri Aleșd, BCA Vio Service, RDE Harghita și Apa Canal Nord Vest, cu scopul de a aduce serviciile un-doi Centru de plăți cât mai aproape de clienții noștri.

Energoterm Tulcea – a fost înfiinţată prin reorganizarea Direcţiei Servicii Termice Tulcea la data de 1 iulie 2005, având ca obiect principal de activitate producţia şi furnizarea de energie electrică şi termică, gaze, apă caldă şi aer condiţionat, respectiv furnizare de abur şi aer condiţionat.

Salubri Aleșd – ia ființă în anul 1994 și are ca activităţi principale următoarele:

– Captarea, tratarea şi distribuţia apei potabile

– Colectarea şi epurarea apelor uzate

– Colectarea deșeurilor nepericuloase

– Tratarea și eliminarea deșeurilor nepericuloase

– Recuperarea materialelor reciclabile sortate

Societatea S.C. SALUBRI S.A. – ALEŞD își desfășoară activitatea în următoarele puncte de lucru:

– Sediu administrativ situat în Aleşd, str. Lalelelor Nr.2, judeţul Bihor;

– Uzina de Apă – Aleşd;

– Staţia de Epurare – Aleşd;

– Uzina de Apă – Pădurea Neagră;

– Staţia de Epurare – Pădurea Neagră;

– Stația de sortare și transfer deșeuri – Aleșd;

În prezent societatea S.C. SALUBRI S.A. – oferă servicii de salubritate în localitățiile: Peştiş, Tinăud, Pădurea Neagră şi în special a utilizatorilor casnici din comunele cu care societatea are încheiate contracte de salubritate ca urmare a licitaţiilor publice deschise organizate şi anume: Lugaşu de Jos, Lugaşu de Sus, Urvind, Groşi, Auşeu, Gheghie, Cacuciu Vechi, Luncşoara, Ţeţchea, Hotar, Telechiu, Subpiatră, Vadu-Crişului, Birtin, Topa de Criş, Bulz, Munteni, Remeți, Valea Iadului, Curățele, Şinteu, Huta Voievozi, Valea Târnei, Măgeşti, Butan, Josani, Dobricioneşti, Ortiteag, Cacuciu Nou, Gălășeni, Aştileu, Chistag, Peştera, Călățea, Cornet, Borod, Borozel, Cetea, Valea Mare, Cornițel, Căbești, Piatra Craiului, Şuncuiuş, Balnaca, Brusturi, Țigănești, Păulești, Picleu, Cuieșd, Varasău, Orvișele, Tătăruș, Bratca, Beznea, Damiș, Lorău, Valea Crișului, Ponoară.

BCA Vio Service – este o companie cu capital integral privat, românesc, ce își desfășoară activitatea în sectorul serviciilor de utilități publice – serviciul de salubrizare a localităților, precum și al reciclării materialelor reciclabile sortate.

BCA Vio Service e un operator economic autorizat pentru colectare și reciclare deșeuri, hârtii, cartoane, plastic, sticlă, lemn, cu punct de colectare în Drobeta Turnu Severin,

RDE Harghita –  a fost înființat în  anul 2006, oferind soluții inovatoare și complexe în toate domeniile de servicii de pe piața deșeurilor și a materiilor prime.

Sc RDE Harghita Srl operează în România în mai multe puncte de lucru: Odorheiu Secuiesc, Cristuru Secuiesc, Vlăhița, Cluj-Napoca, Gheorgheni și Câmpia Turzii.

În localitățile dimprejurul municipiului Odorheiu Secuiesc, RDE Harghita a investit în înfrumusețarea localităților, înlocuind coșurile de gunoi stradale și modernizând punctele de precolectare pentru locuitori.

Apa Canal Nord Vest –a fost înființată la data de 28 iulie 2010 și are ca obiect principal de activitate captarea, tratarea și distribuția apei.

Compania Apă Canal Nord-Vest, operator în 22 de unităţi administrative din Bihor, derulează un proiect european care vizează, printre altele, achiziţia unui echipament mobil pentru analiza calităţii apei şi a unuia pentru detectarea pierderilor de apă.

Plata facturilor pentru noii furnizori se poate efectua atât prin intermediul aplicației un-doi Centru de plăți, cât și în magazinele partenere din întreaga țară.

Ne bucurăm să avem o platformă interconectată cu toți furnizorii importanți de servicii și utilități din România și lucrăm în mod constant pentru a oferi clienților noștri soluții eficiente și rapide de plată a tuturor utilităților, din același loc.

Avantajele plății prin aplicația un-doi Centru de plăți:

– poți efectua plata din orice loc te afli;

– nu trebuie să te deplasezi;

– poti efectua mai multe plăți în același timp;

– eviți aglomerația sau cozile lungi;

– îți adaugi furnizorii o singură dată în aplicație și primești facturile automat, lună de lună.

Avantajele plății în magazinele partenere un-doi Centru de plăți:

– nu mai e necesar să pierzi timpul la cozi interminabile;

– nu mai e necesar să te deplasezi dintr-un loc în altul;

– poți plăți facturi în același loc unde îți faci cumpărăturile;

– oriunde ai fi, ai mereu un magazin partener aproape.

Toate plățile, un-doi!

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.