un-doi Centru de Plăți a încheiat noi parteneriate cu First Bank, Telekom Group Technology și S.P.A.P.L Aiud

Ne bucurăm să putem aduce în mod constant furnizori noi, de la cele mai mari companii de servicii de electricitate, gaze naturale sau telefonie din România și până la furnizorii locali de apă sau salubritate. Avem încheiate parteneriate directe cu acești furnizori, pentru a putea oferi clienților noștri o soluție rapidă și sigură de plata a tuturor utilităților, din același loc.

Recent au fost încheiate noi parteneriate cu furnizori precum First Bank, Telekom Group Technology și S.P.A.P.L Aiud, cu scopul de a aduce serviciile un-doi Centru de plăți cât mai aproape de clienții noștri, indiferent de localitatea lor.

Astfel, în lista partenerilor noștri a fost adăugat First Bank, pentru care se pot plăti rate sau se pot realiza depuneri în cont direct din magazinele partenere un-doi Centru de plăți, pe baza CNP-ului clientului First Bank.

S.P.A.P.L Aiud a devenit de asemenea recent partener un-doi Centru de plăți, parteneriat în urma căruia locuitorii din Aiud au posibilitatea de a achita taxele și impozitele locale direct în magazinele partenere un-doi Centru de plăți. Încasarea se face în baza CNP sau CUI contribuabil. Momentan acest serviciu este disponibil în magazinele partenere un-doi Centru de plăți, însă serviciul va fi disponibil și în aplicație în cel mai scurt timp.

Atât în magazinele partenere, cât și aplicația un-doi Centru de plăți am introdus posibilitatea de plată a serviciilor Telekom Group Technology, furnizor de servicii de internet și TV din județul Botoșani. Utilizatorii aplicației un-doi Centru de plăți au acum posibilitatea

să plătească facturile emise de aceasta, iar procesul de plată online este extrem de simplu și intuitiv. Utilizatorul poate selecta furnizorul din aplicație și va fi instant direcționat către opțiunea de a introduce codul de client, după modelul următor:

După confirmarea plății utilizatorii vor primi în mod automat prin email chitanța cu toate detaliile tranzacției: suma plătită, data, ora sau codul de client. Aplicația păstrează istoricul de plăți împreună cu chitanțele, astfel încât utilizatorii să poată consulta și verifica în orice moment detaliile plăților efectuate.

Lucrăm în mod constant pentru a oferi clienților noștri finali un proces de plăți de facturi, roviniete & asigurări cât mai simplu și mai rapid!

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.