un-doi Centru de plăți a încheiat un nou parteneriat cu Mogo IFN

un-doi Centru de plăți, soluția de plăți de facturi, încărcare PrePay, asigurări, taxe și viniete dezvoltată de Mobile Distribution, intră în parteneriat cu Mogo România, partenerul tău de încredere în cumpărarea unei mașini.

Despre Mogo IFN

Mogo România este o parte a grupului Mogo Finance – o companie care furnizează credite pe termen lung, folosind mașina drept garanție. Mogo oferă credite pentru achiziționarea de mașini second-hand de orice marcă, model și de vechime, fiind un partener de încredere în domeniul finanțării auto pentru consumatorii din Letonia, Lituania, Estonia, Georgia, Armenia, Moldova, Belarus, România, Kenya, Uganda si Uzbekhistan – servind mai mult de 200 000 de clienți.

Plata facturilor pentru furnizorul Mogo se poate efectua acum în cele peste 11.000 de magazine partenere din cele peste 3.500 de localități din România, iar încasarea se face pe baza numărului de contract care începe cu “AG”.

Poți achita factura și prin intermediul aplicației un-doi, simplu și rapid! Introduci număr de contract și îți aducem soldul de plata pentru Mogo în timp real! Plătești un-doi și primești dovada plății pe adresa ta de e-mail sau direct în aplicație!

Avantajele plății în magazinele partenere un-doi Centru de plăți:
– poți plăti facturi în același loc unde îți faci cumpărăturile;
– plătești toate facturile tale în același loc;
– este soluția perfectă pentru tine atunci când vrei să plătești numerar.

Avantajele plății prin aplicația un-doi Centru de plăți:
– poți efectua plata la orice oră și din orice loc te afli;
– nu trebuie să te deplasezi;
– poți efectua mai multe plăți în același timp, pentru mai multe locații de consum;
– primești dovada plății pe adresa de email sau direct în aplicație;
– poți verifica istoricul plăților oricând dorești.

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.