un-doi Centru de plati și foodpanda încheie o colaborare pentru depunerile de numerar

Curierii foodpanda au acum un nou mod de depunere a sumelor încasate, simplu, la îndemână și fără comision. În cele 40 de orașe în care foodpanda este prezent în România, curierii pot depune cash încasările în orice magazin de proximitate partener un-doi Centru de plăți, câștigând astfel timp pentru un număr mai mare de livrări.

Astfel, curierii din București, Cluj-Napoca, Iași, Brașov și celelalte orașe în care foodpanda își desfășoară activitatea, pot merge în cel mai apropiat magazin partener un-doi Centru de plăți și pe baza numărului de telefon și a rider ID-ului își pot depune încasările. După finalizarea tranzacției, personalul magazinului va înmâna chitanța, iar tranzacția va fi imediat înregistrată în sistemul foodpanda, totul fară comision.

În magazinele partenere un-doi Centru de plăți mai pot fi plătite și facturi de utilități (apă, salubritate, electricitate etc.), roviniete, asigurări, facturi emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu sau chiar și rate bancare. De asemenea, clienții pot realiza încărcari de cartele telefonice şi pot efectua transferuri de bani interne şi internaţionale.

Lista magazinelor un-doi Centru de plăți este disponibilă la: https://www.un-doi.ro/magazine/

Despre foodpanda

foodpanda este un serviciu pentru comenzi de mâncare sau alte produse, prezent pe piața românească din 2013. Este cea mai mare platformă de profil din România, în care clienții pot găsi peste 4000 de restaurante și branduri. foodpanda este prezent în 40 de orașe din România, oferind clienților posibilitatea de a-și comanda produsele preferate online, atât pe site, cât și prin intermediul aplicației de mobil.

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.