Vineta Ungaria – 5 motive pentru care să o achiziționezi prin aplicația un-doi Centru de plăți

Plănuiești să călătorești sau să tranzitezi Ungaria? Nu uita faptul că achitarea taxelor este necesară pentru utilizarea autostrăzilor, indiferent de tip de autovehicul pe care îl conduci.

Te poți pregăti din timp cu vinieta necesară, achiziționând-o direct din aplicația un-doi Centru de plăți, rapid și în siguranță.

Iată 5 dintre motivele pentru care să alegi achiziția vinietei Ungaria prin aplicația un-doi Centru de plăți:

1.Procesul de achiziționare este foarte simplu și durează câteva minute.

Tot ce trebuie să faci e să accesezi secțiunea Viniete Ungaria, unde trebuie doar să completezi numărul de înmatriculare al autovehiculului, să selectezi țara de origine și categoria acestuia, tipul de vinietă și perioada de valabilitate.

Mai multe informații despre cum achiziționezi vinieta Ungaria prin intermediul aplicației un-doi găsești aici.

2.Plătești rapid cu cardul, oricând și de oriunde te-ai afla

Nu contează unde te afli sau ce moment al zilei este, căci poți achiziționa vinieta oricând dorești. Tot ce trebuie să faci e să introduci datele cardului tău în aplicația un-doi Centru de plăți și să confirmi tranzacția. Dacă ai deja un card introdus în aplicație, atunci întreg procesul va fi și mai ușor.

Îți recomandăm să te asiguri că tranzacția a fost finalizată cu succes și că ai primit confirmarea pe email sau că vinieta este disponibilă în aplicație în istoricul tău de tranzacții.

În cazul în care nu ai achiziționat vinieta de Ungaria înainte de a intra pe autostradă, e important de știut ca o poți totuși achiziționa în cel mult 60 de minute de la intrarea pe autostrada. În situația în care după 60 de minute de la intrarea pe autostradă autovehiculul nu are o vinietă validă, autoritatea din Ungaria va aplică o suprataxă, care, în funcție de categoria autovehiculului poate ajunge la câteva sute de euro.

 3.Primești vinieta direct în aplicație

Sistemul maghiar de emitere și control al valabilității vinietei este complet electronic, deci nu este necesar să lipești un autocolant pe parbriz după achiziționarea vinietei și nici să listezi documentul de plată, căci sistemul de control identifică electronic după numărul de pe plăcuțele de înmatriculare dacă autovehiculul are sau nu o vinietă valabilă.

După achiziționarea vinietei, vei primi dovada în cadrul aplicației, astfel încât vei putea să o accesezi de fiecare dată când ai nevoie. Aplicația un-doi Centru de plați este integrată cu sistemul informatic al Nemzeti Útdíjfizetéși Szolgáltató Zrt. (autoritatea de stat din Ungaria) astfel încât fiecare vinietă se înregistrează în acest sistem în timp real, imediat după confirmarea plății.

4.Poți seta data de începere a valabilității oricând dorești

În mod implicit, aplicația are setată data începerii valabilității că fiind data achiziției. Însă poți seta o dată ulterioară de începere a valabilității, atât pentru vinietele săptămânale, cât și pentru cele lunare (adică poți să cumperi vinieta marți și să setezi să fie valabilă doar de joi, practic din ziua în care vei intra pe autostrada din Ungaria).

5. Economisești timp prețios

Nu mai e necesar să te deplasezi până la un magazin sau o benzinărie pentru achiziționarea vinietei. O achiziționezi direct de pe telefonul mobil, în câteva minute. Astfel, câștigi timp și scapi de o grijă în plus.

Simplu și mereu la îndemână!

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.