Fii partener un-doi

Ai un magazin si vrei mai multi clienti?

  E floare la ureche!

Cu un-doi Centru de plati iti iei o piatra de pe inima: mai adaugi un produs istet la portofoliu, le dai clientilor tai fideli un motiv in plus sa vina in magazin, te diferentiezi de concurenta, iti cresti numarul de clienti si vanzarile si incasezi comision pentru fiecare plata procesata.

Cum? E simplu ca buna ziua! Cu un singur terminal si un cititor de cod de bare (foarte usor de folosit, pe care ti le punem la dispozitie in mod gratuit) se pot plati toate facturile (la gaze, electricitate, telefonie, televiziune, apa, salubritate s.a), se pot opera transferuri de bani,emite roviniete si plata ratelor bancare, plus alte servicii.

  Nu investesti nici un ban, nici nu ii tii blocati in aparatura, si mai mult, adaugi un serviciu in plus pentru clientii tai, care se vor bucura ca pot plati intr-un singur loc – sigur, simplu, rapid, fara comision toate facturile care vin in posta, chiar in timp ce isi fac cumparaturile zilnice.

Ce a fost mai greu – am facut noi: investitii importante in aparatura, infrastructura si soft pentru ca tu sa poti oferi gratuit acest serviciu clientilor tai, sa ii fidelizezi, sa poti sa te diferentiezi de concurenta si sa te dezvolti, cu suport tehnic din partea echipei un-doi Centru de plati.

Tine minte! Esti recompensat pentru fiecare factura incasata si poti verifica usor, la orice ora, situatia acestora.

  Magazinul tau va fi vizibil si semnalizat corespunzator, iar tu te vei bucura de avantajele care vin o data cu o imagine buna. Cum te faci remarcat?

 

  Stai pe pace, ca primesti si un kit personalizat de comunicare si semnalizare, pentru a fi mai usor de reperat ca partener un-doi Centru de plati.

 

  Noul serviciu un-doi Centru de plati a fost lansat la nivel national, are un site dedicat si beneficiaza de comunicare sustinuta pentru a fi cat mai cunoscut si cautat in magazinele partenere.

Suna bine? Noi venim cu terminalul (de mici dimensiuni, pentru a-l tine aproape, pe tejghea), iar tu poti incasa deja facturi la tine in magazin in cel mult 24 de ore.
In plus, acest serviciu inseamna un rulaj mai mare al banilor si, implicit, o imagine mai buna in relatia ta cu bancile sau cu alti furnizori.

  Depui banii foarte usor la oricare din cele 10 banci partenere un-doi Centru de plati.

Dupa 10 ani de experienta in reincarcari electronice, 5400 de magazine partenere in toata tara si peste 7000 de terminale, iti propunem sa facem impreuna pasul urmator, spre plata tuturor facturilor de utilitati, alaturi de reincarcarea PrePaid, de pe un singur terminal.

Vrei sa stii mai multe? Contacteaza-ne aici.