Asistență rutieră

Serviciu disponibil in:

Abonamentul de Asistență Rutieră furnizează servicii de asistență în caz de avarii si accidente, la cerere, tuturor vehiculelor imobilizate ca urmare a unui eveniment rutier, dacă se află în perioada de valabilitate a abonamentului.
Acum ai posibilitatea de a achiziționa Abonamentul de Asistență Rutieră prin intermediul celor peste 11.000 de locații un-doi Centru de plăți din întreaga țară. Vino în unul din magazinele partenere un-doi Centru de plăți, achiziționeză abonamentul și beneficiezi de următoarele servicii asigurate:

1. Tractare & Remorcare
Abonamentul acoperă tractarea autovehicului imobilizat în limita maximă de 200 km parcurși de echipajul de tractare/eveniment.

2. Depanare & Reparare
Abonamentul asigură deplasarea unei echipe de intervenție pentru remedierea în traseu a următoarelor situații: pană de pneu, baterie descărcată, lipsă de combustibil, defecțiuni electrice sau mecanice minore.

3. Service roți
În cazul unei defecțiuni la roți ai asigurată depanarea la locul incidentului, iar dacă intervenția nu este posibilă, beneficiezi de transportul automobilului.

4. Asistență alimentare greșită
Abonamentul îți oferă asistență telefonică gratuită și îndrumare în situația alimentării greșite a autovehiculului.

5. Serviciu 24/7
Te bucuri non-stop de beneficiile oferite de abonamentul de Asistență rutieră, având posibilitatea de a apela serviciul oricând ai nevoie.

Serviciul este disponibil exclusiv pentru categoria autoturisme, înmatriculate în România. Abonamentele de Asistență rutineră se închie pe 12 luni, cu plata în avans pentru întreaga perioadă.

Serviciu oferit în colaborare cu:

Alte servicii

Încărcare
electronică
Asigurări
Transfer bani
Viniete
Divertisment
Monedă
electronică
Cartele SIM
cu număr
Taxe &
Impozite