Cariere

Curaj. Determinare. Forță.

Sunt puținele cuvinte cheie care ne-au definit și continuă să ne definească.

iconita respect

Respect Reciproc

Credem în tratamentul de la egal la egal, clădit cu angajamentul și respectul ambelor părți. Ascultăm părerile, respectăm ideile și experiențele răspunzând prompt nevoilor clienților și partenerilor noștri. Promovăm comunicarea deschisă, eliminăm prin toate acțiunile noastre: birocrația, ierarhizarea inutilă și ineficiența.

iconita integritate

Integritate

Credem într-un comportament onest, corect, nedenigrându-ne competiția, ne apărăm principiile și facem întotdeauna ce am promis că vom face.

iconita spirit-invingator

Spirit de învingător

Credem că a fi mediocru în piață nu este suficient cât nici satisfăcător. Cu pasiunea caracteristică a învingătorilor ne propunem să fim mereu pe locul 1.

iconita viziune

Viziune pe termen lung

Credem că succesul nostru vine din investițiile planificate și gândite pe termen lung, acțiunile și deciziile noastre sunt bazate întotdeauna pe acest concept.

Cine suntem noi?

Suntem o echipă de peste 80 de specialiști uniți prin pasiune pentru inovare și evoluție tehnologică, performanță și motivație în ceea ce facem.

În acest video te invităm să cunoști membrii echipei un-doi Centru de plăți. În orice echipă, ca în orice familie, e important să creăm legături strânse între noi, astfel încât cu toții să creștem și să ne dezvoltăm frumos împreună.

Ne pare bine să te cunoaștem!

Povești de succes

Nicoleta Voicu

Manager Departament Tehnic

M-am putut lăuda cu același loc de muncă, atât la întâlnirea de 10 ani de la terminarea liceului, cât și la cea de 20 de ani. Cu funcții diferite și proiecte diferite, dar tot un-doi. Mă pot lăuda în continuare cu colegi grozavi și multe provocări profesionale. Mi s-a întâmplat ca la interviuri de angajare să le zic candidaților că la noi se pot învăța multe lucruri, se pot întâmpla multe, dar cu siguranță nu e loc de plictiseală.

Florin Bălan

Area Sales Manager

Prioritară în propriul sistem de valori este încrederea reciprocă. Beneficiez de această încredere încă din 2007 la momentul angajării lipsit total de experiență, angajarea urmată de libertatea de a-mi construi propria echipă de vânzări dar și alocarea unor importante resurse pentru diferite proiecte. Simt că am răsplătit aceasta încredere prin participarea la transformarea majoră a companiei din anul 2014 dar și prin faptul că am fost parte integrată în devoltarea celor 2 aplicații mobile: Click și un-doi Centru de plăți. 14 ani și povestea continuă

Călin Chira

CEO

În cei peste 20 de ani de existență a noastră ca și companie, promovăm un mediu de lucru motivant, bazat pe respect, în care meritele fiecăruia sunt recunoscute și ideile fiecăruia sunt  ascultate. Ne alocăm timp pentru a învăța, pentru a fi mai buni de la zi la zi și imbrățișăm schimbările pozitive.  Cred că un-doi Centru de plăți este locul în care munca în echipa este considerată a fi calea spre a obține mai mult și a învinge, iar oportunitățile sunt bazate pe performanță.

 

Mădălina Cucu

Manager Relații Clienți

Povestea mea este despre oameni, despre oamenii care și-au angajat toate cunostintele și aptitudinile pe care le-au dezvoltat de-a lungul vieții, într-o provocare ambițioasă, urmând zilnic pas cu pas toate țelurile care-i pot conduce spre o poveste de succes. Omul potrivit la locul potrivit, vorba potrivită în situația potrivită sunt două convingeri ale mele ca de la pas va urma întotdeauna saltul. Au trecut astfel 7 ani minunați, provocatori, cu suișuri și coborâșuri, 7 ani, în care m-am bucurat de încrederea colegilor și am dus împreuna la bun sfârșit proiecte frumoase menite ca în final să consolideze relația cu partenerii noștri, cu clienții nostri.

Mihai Jișa

Area Sales Manager

Anul acesta se împlinesc 13 ani de când fac parte din această echipă, 13 ani plini de experiențe frumoase și proiecte ambițioase. Am trecut prin fiecare etapă a dezvoltării acestei companii, am întâmpinat pe tot acest drum multe situații care au necesitat eforturi suplimenatre, ne-am adaptat cu usurință la fiecare provocare și am reușit să ducem mai departe viziunile noastre, să facem posibil tot ceea ce suntem acum. Sunt persoane de la care am învățat, persoane pe care am reușit să le influențez pozitiv prin acțiunile mele și am reușit să le ofer parte din experiența mea, să contribui în mod direct la dezvoltarea lor profesională. Un parcurs cu multe provocări, amintiri și experiențe minunate, un viitor la care privesc încrezător asta repreprintă pentru mine Mobile Distribution.

Cristina Pop

Operator Suport Tehnic

Era sfârșit de Decembrie, 2004, iar eu îmi căutam un loc de muncă. Toată lumea îmi spunea că nu am nici o șansă dată fiind perioada din an. Uite că eu am avut șansa și încă sunt la Mobile Distribution de atunci! Colegii m-au făcut să mă simt ca într-o mare familie.

Mihaela Pasici

Manager Echipa Vânzări

Motto-ul după care ma ghidez: “Fiecare zi reprezintă o nouă provocare“ – provocare acceptată în anul 2018. Din prima zi în cadrul companiei am beneficiat de sprijin și o totală susținere a colegilor din echipă. Pasiunea și entuziasmul cu care am tratat fiecare zi au condus la rezultatele așteptate. Întreaga perioadă a scos în evidență 3 caracteristici prezente în cadrul companiei: inovație, seriozitate și încredere acordată angajaților.

Dorin Țârlea

Manager Echipa Vânzări

Sunt o persoana ambițioasă și perseverentă căruia îi plac provocările. Datorită acestui aspect am ales să lucrez într-o companie unde pot valorifica aceste calități. Am fost selecționat ca să fac parte din oamenii de vânzări ai companiei în anul 2013. Neavând experiență în acest domeniu am primit sprijin din partea firmei participând la cursuri de vânzări și negociere, pe care ulterior le-am fructificat în dezvoltarea zonei. În prezent mențin legătura cu un portofoliu de 340 de parteneri.

Ionuț Costaș

Reprezentant Vânzări

Reprezint compania începand din anul 2007, prin prisma faptului că sunt o persoană perseverentă, responsabilă, cu bune abilități de comunicare și mereu aproape de clienți. În timpul liber îmi place să joc tenis și să fac drumeții împreună cu familia.

Florin Cojocaru

Reprezentant Vânzări

În anul 2006 la vârsta de 20 ani am fost selectat ca fiind Reprentantul de Vânzări al companiei. Neavând experiență în acest domeniu, compania m-a inițiat cu tehnici de vânzări & cursuri de negociere, care m-au ajutat să fiu mereu în continuă ascensiune împreuna cu echipa și partenerii din portofoliu.

Silvia Stoica

Reprezentant Vânzări

3 ani, și dorința de a adăuga noi și noi ani în cadrul companiei. Mobile Distribution reprezintă compania în care am învățat foarte multe lucruri noi care m-au motivat, responsabilizat și m-au ajutat să ating o performanță bună. A fost și este o muncă în echipă, formată din persoane profesioniste și mai ales hotărâte. Alătură-te noua!

Emilia Hodiș

Coordonator Departament Vânzări

În momentul angajării în această companie, nu credeam că voi ajunge să fac parte din ea 12 ani. Experiența dobândită în fiecare din departamentele în care am lucrat a reprezentat pentru mine o provocare în a-mi îmbunătăți cunoștințele și de a înțelege mai bine mecanismele de funcționare a fiecăruia în parte. Provocarile permanente, o echipa sudată sunt 2 din motivele pentru care am ales să îmi continui și astăzi drumul alături de echipa Un-Doi.

Gabriel Turcu

Manager Echipa Vânzări

În mod firesc te gândești la începutul aventurii în cadrul companiei – anul 2007 șofer, 2008 reprezentant vânzări , 2014 coordonator distribuție zonal. Apoi realizez că au trecut 14 ani și în tot acest timp aproape totul are legatură cu această companie în care am legat prietenii, în care am învățat ce înseamnă să fii profesionist, calculat, echilibrat. M-am convins că totul este drespre munca în echipă. Aproape nimic din ceea ce dorești să realizezi nu este posibil fără sprijinul întregii echipe.

Roxana Campean

Asistentă de Vânzări

M-am alăturat echipei un-doi în Ianuarie 2019, fără prea multă experiență, dar motivată să învăț și să înțeleg cum funcționează acest domeniu. Mă bucur că fac parte din echipa un-doi, cu ajutorul căreia, am reușit să mă dezvolt din punct de vedere profesional. Am învățat că munca în echipă și comunicarea fac parte din buna desfășurare a activității în cadrul companiei. Le mulțumesc colegilor care au participat în mod direct la evoluția mea.

Alexandra Cioclu

Asistentă de Vânzări

În cei 8 ani de când m-am angajat am învățat multe: am învățat cum funcționează și cât de importantă este munca în echipă, am învățat cum să fac față noilor provocări și cum să îmi eficientizez modul de lucru și de comunicare. Chiar dacă uneori m-am lovit de situații dificile, am fost mereu înconjurată de oameni de încredere, care m-au ajutat. Până la momentul angajării nu am avut experiență în domeniu, iar aici am avut ocazia și chiar am reușit să mă dezvolt profesional.

Oana Lazăr

Reprezentant Relații Clienți

Povestea mea în cadrul firmei începe în anul 2015. Fiind o fire sociabilă, mi-a fost foarte ușor să mă integrez, să mă adaptez și să comunic eficient și deschis cu colegii sau partenerii noștri. În decursul acestor ani am dobândit foarte multe cunoștințe care au dus la dezvoltarea mea atât personală, cât și profesională.

Poziții vacante

Dorești să vezi lista completă de poziții vacante, actualizată?

Toate pozițiile sunt actualizate la zi pe eJobs.

Scrie-ne un mesaj

Dacă ai o intrebare despre oricare poziție vacantă sau dacă dorești să aflii mai multe despre oportunitățiile alături de un-doi, scrie-ne un mesaj mai jos unde ne poți trimite și CV-ul tău.    succes formular

    Mulțumim pentru mesajul trimis!