Despre companie

Din 2005 ne-am specializat in distributia de produse preplatite ale principalilor operatori de servicii telecom.

In septembrie 2014, am introdus solutia „un-doi Centru de plati„, un serviciu istet de incasare a facturilor de utilitati in reteaua de magazine partenere din toata tara, la care se adauga mereu parteneri noi.

Avem si o lista lunga, care creste vazand cu ochii, de furnizori bucurosi sa ne accepte platile.
Principalele noastre avantaje competitive sunt:

– Acoperire la nivel national – ne desfasuram activitatea pe o structura de 5500 de magazine-partenere din toata tara, cu peste 7500 de terminale.

– Know-how – avem o experienta de 10 ani in serviciile de incarcare a cartelelor prepaid pentru toti operatorii de telefonie mobile.

certificare

Misiune si Valori  

Noi, Mobile Distribution, promitem sa ne ghidam intotdeauna actiunile acordand prioritate si atentie deosebita nevoilor:

Clientilor nostri – credem ca: satisfactia lor este prioritatea noastra, considerand succesul nostru dependent de al lor.

Angajatilor nostri – credem ca: succesul consta in munca in echipa, promovam oportunitati bazate pe performanta, creand un mediu de lucru motivant in care meritele fiecaruia sunt recunoscute.

Actionarilor nostri – credem ca: gestionand resursele in mod judicios putem performa si aduce satisfactie investitorilor, demonstrandu-le ca merita sa reinvesteasca in dezvoltarea companiei.

Credem cu tarie in urmatoarele principii:

Respect reciproc – credem in tratamentul de la egal la egal, cladit cu angajamentul si respectul ambelor parti. Ascultam parerile, respectam ideile si experientele raspunzand prompt nevoilor clientilor si partenerilor nostri. Promovam comunicarile deschise, eliminam prin toate actiunile noastre: birocratia, iererhizarea inutila si ineficienta.

Integritate – credem intr-un comportament onest, corect, nedenigrandu-ne competitia, ne aparam principiile si facem intotdeauna ce am promis ca vom face.

Spiritul de invingator – credem ca a fi mediocru in piata nu este suficient !!!    Cu pasiunea caracteristica a invingatorilor ne propunem sa fim locul 1 sau cel mult locul 2. 

Viziune pe termen lung – credem ca succesul nostru vine din investitiile planificate si gandite pe termen lung, actiunile si deciziile noastre sunt bazate intotdeauna pe acest concept.