Despre noi

un-doi Centru de plăți este o soluție lansată de Mobile Distribution, companie prezentă pe piață din 1997. Viziunea noastră este sa oferim servicii superioare financiare atât clienților, cât și partenerilor noștri.

Ne dorim să ne ajutăm partenerii să ofere un portofoliu vast de servicii, pentru a-și dezvolta afacerea. Lucrăm în mod constant pentru a oferi clienților noștri finali un proces de plăți de facturi, roviniete & asigurări cât mai simplu și mai rapid.

Ne bucurăm să avem în portofoliu peste 170 furnizori de plăți facturi, încărcare electronică, asigurări & roviniete. Între acești furnizori se numără: Electrica Furnizare, E-On, RCS&RDS, Vodafone, Orange, Enel, Telekom, Engie, CEZ, Akta și mulți alții.

Evoluția noastră

Am început în 1997 în Cluj-Napoca, odată cu lansarea serviciului de telefonie mobilă, cu o echipă specializată în distribuția de cartele telefonice.

Din 2005 ne-am specializat în distribuția de produse preplătite ale principalilor operatori de servicii telecom.

În septembrie 2014, am introdus soluția un-doi Centru de plăți, un serviciu isteț de încasare a facturilor de utilități prin rețeaua de magazine partenere din toată țara, la care se adaugă mereu parteneri noi.

În prezent, platforma noastră este interconectată cu peste 170 de furnizori de servicii și utilități. Acum, în magazinele un-doi Centru de plăți, clienții pot sa plătească facturile de utilități, să cumpere viniete, asigurări sau să încarce telefonul mobil.

Am depășit pragul de 11.000 de magazine partenere, care începând din 2016 au la dispoziție o aplicație de mobil dedicată – Click by un-doi, o soluție simplă și ușor de utilizat. 

În 2020, am decis să ducem experiența clienților noștri la nivelul următor, lansând aplicația de mobil un-doi Centru de plăți, soluția perfectă pentru clienții finali, indiferent că sunt utilizatorii de Android sau iOS.

Acoperire națională

Împreună cu partenerii noștri din întreaga țară, ne mândrim cu o acoperire națională a serviciilor un-doi Centru de plăți, prin cele peste 11.000 de puncte de vânzare. Scopul nostru este să aducem serviciile un-doi Centru de plăți cât mai aproape de clienții noștri, indiferent de localitatea lor.

Creștere în tranzacții

Începând din 2014, avem o creștere în tranzacții în medie de 140% față de anul precedent.

Suntem într-o continuă creștere. Evoluăm. Inovăm.

Cifra de afaceri

Din 2005 și până în prezent, prin rețeaua noastră națională, clienții au înregistrat tranzacții de peste 1,7 miliarde de Euro.

Parteneriate

Creăm ecosisteme prin care să ușurăm viața clienților și partenerilor noștri. Ne mândrim cu peste 7.000 de parteneri care operează peste 11.000 magazine în întreaga țară.

De asemenea, avem încheiate parteneriate cu peste 170 de furnizori de servicii din România.

Principiile noastre

iconita respect

Respect Reciproc

Credem în tratamentul de la egal la egal, clădit cu angajamentul și respectul ambelor părți. Ascultăm părerile, respectăm ideile și experiențele răspunzând prompt nevoilor clienților și partenerilor noștri. Promovăm comunicarea deschisă, eliminăm prin toate acțiunile noastre: birocrația, ierarhizarea inutilă și ineficiența.

iconita integritate

Integritate

Credem într-un comportament onest, corect, nedenigrându-ne competiția, ne apărăm principiile și facem întotdeauna ce am promis că vom face.

iconita spirit-invingator

Spirit de învingător

Credem că a fi mediocru în piață nu este suficient cât nici satisfăcător. Cu pasiunea caracteristică a învingătorilor ne propunem să fim mereu pe locul 1.

iconita viziune

Viziune pe termen lung

Credem că succesul nostru vine din investițiile planificate și gândite pe termen lung, iar acțiunile și deciziile noastre sunt bazate întotdeauna pe acest concept.

Misiunea noastră

Noi, Mobile Distribution, promitem să ne ghidăm întotdeauna acțiunile acordând prioritate și atenție deosebită nevoilor:

Clienților noștri – credem că satisfacția lor este prioritatea noastră, considerând succesul nostru dependent de al lor.

Angajaților noștri – credem că: succesul constă în munca în echipă, promovăm oportunități bazate pe performanță, creând un mediu de lucru motivant în care meritele fiecăruia sunt recunoscute.

Acționarilor noștri – credem că: gestionând resursele în mod judicios putem performa și aduce satisfacție investitorilor, demonstrându-le că merită să reinvestească în dezvoltarea companiei.