iconita taxe

Taxe & impozite

Taxe permis și înmatriculare

Serviciu disponibil in:

Prin un-doi centru de plăți poți achita taxele pentru permisul auto, pentru certificat de înmatriculare sau taxa pentru autorizația provizorie. Începând din octombrie 2020, aceste taxe nu mai pot fi achitate la ghișeu, însă le poți achita rapid și ușor, direct prin aplicația de mobil un-doi Centru de plăți.

Taxă permis de conducere

Pentru obținerea permisului de conducere pentru România, pentru orice categorie auto, trebuie să achiți taxa de permis și să atașezi chitanța la dosarul personal. Taxa trebuie achitată înainte de a susține examenul teoretic, iar contravaloarea acestea este de 89 de lei.

Taxă certificat de înmatriculare

Certificatul de înmatriculare sau fișa de înmatriculare auto este documentul care atestă dreptul de proprietate asupra unui vehicul. Pentru a înmatricula un vehicul în Romania e nevoie să întocmești un dosar cu actele necesare la care să atașezi dovada plății pentru taxa pentru certificatul de înmatriculare. Contravaloarea taxei pentru certificatul de înmatriculare este de 49 de lei.

Taxă autorizație provizorie

Autorizaţia de circulaţie provizorie se emite împreună cu numerele roșii pentru o perioadă de maximum 90 de zile sau pentru perioade mai scurte, care, cumulate, nu pot depăşi 90 de zile. Contravaloarea taxei de circulatie provizorie este de 13 lei.

Taxele de permis, de înmatriculare și pentru autorizație provizorie sunt oferinte în colaborare cu:


Dovezile de plată pentru aceste taxe vor conține:

  • numele și prenumele beneficiarului;
  • codul numeric personal;
  • codul IBAN;
  • codul fiscal al Instituției Prefectului;
  • suma și tipul documentului pentru care a fost efectuată plata.

Taxe și impozite

Serviciu disponibil in:
Magazine partenere

Cum ar fi să poți sa îți plătești taxele și impozitele în magazinul preferat de lângă casa ta? Să scapi astfel de cozi și să economisesti timp prețios pentru tine?
Este posibil!
Serviciu de plăti taxe și impozite este deja disponibil în magazinele partenere un-doi Centru de plăți. Momentan puteți achita taxe și impozite pentru:

 

  • Aiud
  • Bârlad
  • Sectorul 5 București
  • Toplița, însă multe alte orașe vor urma

Descoperă aplicația un-doi Centru de plăți

 

Alte servicii

Plăți facturi
Încărcare
electronică
Transfer bani
Viniete
Divertisment
Monedă
electronică
Cartele SIM
cu număr
Asigurări