Termeni și condiții

Condiții de utilizare

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.un-doi.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Mobile Distribution SRL si asociatii sai furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de Mobile Distribution SRL, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Mobile Distribution SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.un-doi.ro, ale structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Site-ul www.un-doi.ro este gazduit de serverele Mobile Distribution SRL si este proprietatea exclusiva a Mobile Distribution SRL. Societatea Mobile Distribution SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc.

Mobile Distribution SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.un-doi.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Comunicări electronice

Prin accesarea site-ului www.un-doi.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mailuri adresate Mobile Distribution SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Mobile Distribution SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail.

Drepturi de autor (copyright)

Intregul continut al site-ului www.un-doi.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Mobile Distribution SRL si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a Mobile Distribution SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Mobile Distribution SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea Mobile Distribution SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Accesul la site

Mobile Distribution SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, la acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Mobile Distribution SRL , fara acordul scris al acestuia.

Comentarii, comunicări și alte date/informații

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul www.un-doi.ro pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi sau texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, e-mailuri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Mobile Distribution SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Mobile Distribution SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera Mobile Distribution SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, Mobile Distribution SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei persoane. Mobile Distribution SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.un-doi.ro.

Securitatea informațiilor

Mobile Distribution SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Mobile Distribution SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau e-mailurile expediate de www.un-doi.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Mobile Distribution SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Responsabilități priving produsele/ serviciile

Societatea Mobile Distribution SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele/serviciile, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse/servicii. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Mobile Distribution SRL online sau telefonic in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor/serviciilor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor/serviciilor respective, spre solutionare. In cazul in care aveti probleme privind calitatea produselor/serviciilor achizitionate prin intermediul acestui site, va rugam sa ne contactati folosind adresa de e-mail: contact@incarca.ro. Operatorii nostri va vor sta la dispozitie in zilele lucratoare de luni pana vineri in intervalul orar: 08:00 – 17:00 si vor incerca sa va ofere solutii cat se poate de adecvate problemelor dvs. De asemenea, va rugam sa folositi aceleasi datele de contact si in cazurile in care sesizati ca au intervenit probleme la receptia produselor comandate in cazul in care aceste produse/servicii au fost livrate pe e-mail. Serviciile de incarcare electronica comercializate pe site-ul www.un-doi.ro sunt livrate prin afisare pe site sau trimise prin e-mail, in functie de optiunea selectata de utilizator.

Limitări ale responsabilității

Mobile Distribution SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. Mobile Distribution SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Drept aplicabil litigii

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor/serviciilor) site-ului www.un-doi.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romanesti vor guverna termenii si conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Mobile Distribution SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Mobile Distribution SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romanesti in vigoare.

Declinarea responsabilității

Continutul site-ului www.un-doi.ro a fost alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii in Romania ai marcilor prezentate pe site, astfel incat Mobile Distribution SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia Mobile Distribution SRL de catre reprezentantii fiecareia dintre aceste marci in parte.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Mobile Distribution SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs/serviciu si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Dispoziții finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectii conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.