iconita gaz

Közüzemi számlák

A szolgáltatás elérhető a következőkben:Az összes villany-, gáz-, víz-, TV-, telefon-, internet- és csatornaszámláját jutalékmentesen kifizetheti az összes romániai partnerüzletben vagy az un-doi Centru de plăți alkalmazásban.

Nagy büszkeségünk, hogy több mint 140 közüzemi szolgáltatónak fizetheti be számláit az alkalmazáson keresztül, a legnagyobb áramszolgáltató cégektől a legkisebb helyi vízszolgáltatókig szerte Romániában. Minden szolgáltatóval közvetlen partnerséget ápolunk, hogy ügyfeleinknek gyors és biztonságos megoldást kínálhassunk az összes számlájuk egy helyen történő kifizetésére.

Az un-doi Centru de plăți alkalmazáson keresztül is befizetheti a tömbház közköltségeit, ha a tömbházkezelési platform az e-Bloc.Ezenkívül az un-doi Centru de plăți alkalmazáson keresztül befizetheti banki részleteit és gépjármű-biztosítását. Továbbá, ha Ön Avon és Oriflame értékesítési képviselő, akkor az eladott termékek árát is kifizetheti.

Kategóriák:

 • Elektromos áram

 • Lakóközösségek

 • Szemételhordás

 • Víz

 • TV, internet és telefon

 • Gáz

 • Közvetlen értékesítések

Készpénzfizetés a partnerüzletekben

2600 romániai város több, mint 10 000 partnerüzlete közül választhat: közüzemi számláit az otthona melletti kedvenc kis üzletében is kifizetheti:

 •   A vonalkóddal vagy ügyfélkóddal ellátott számlák segítségével elvégezheti a kifizetést;
 •   A vonalkódot partnerüzleteinkben beolvassák, az Ön adatait automatikusan továbbítják a POS-unkon keresztül, majd központi szervereinken regisztráljuk azokat, és kinyomtatjuk a számlát;
 •   A tranzakció adatait továbbítjuk a számlakibocsátónak, és a felszámított összegek ellenértékét átutaljuk;
 •   A befizetést legkésőbb a befizetést követő 2 munkanapon belül regisztrálják annak a szolgáltatónak a számláján, amelyiknek a közüzemi számlát befizette.

Bankkártyás fizetés a mobilalkalmazáson keresztül

Az un-doi Centru de plăți mobilalkalmazáson keresztül kártyájával gyorsan és biztonságosan kifizetheti az összes közüzemi számláját, közvetlenül a telefonjáról. Mi több, az un-doi Centru de plăți alkalmazás azonnal értesíti, ha a közüzemi szolgáltató új számlát állít ki. Több ingatlan esetén az összes számláit kezelheti az alkalmazásban.

Egyszerre több számlát is befizethet, és a fizetés véglegesítése után e-mailben megkapja az egyes fizetésekről szóló egyéni számlákat. A kifizetéseket a kibocsátó szolgáltató legkésőbb a kifizetést követő 2 munkanapon belül nyilvántartásba veszi.

Ezenkívül az alkalmazásban megtalálhatja a fizetési előzményeket, így mindig elérheti a múltbeli kifizetésekkel kapcsolatos információkat, és hatékonyan tervezheti a költségvetését.

 

Töltse le az Un-doi Centru de plăți alkalmazást

 

Egyéb szolgáltatások

SIM-kártya
feltöltése
Gépjármű-
biztosítás
Utalás
Matricák
Szórakozás
Elektronikus
pénz
SIM-kártyák
Adók és
járulékok