iconita roviniete

Matricák

A partnerüzletekben és az un-doi Centru de plăți alkalmazásban lehetősége van gyorsan és egyszerűen matricákat vásárolni a romániai autópályákra, minden járműtípusra.

Emellett bevezettük a magyar autópályákra is a matricavásárlási lehetőségét mind partnerüzleteinkben, mind alkalmazásunkban. Magyarországon a matricák használata kötelező az autópályák használatához. Ha Magyarországra szeretne utazni, időben felkészülhet a matrica megvásárlásával, amelyet biztonságosan beszerezhet partnerüzleteink egyikében vagy alkalmazásunkban.

Romániai matricák

A szolgáltatás elérhető a következőkben:

 
A román matrica vagy útdíj egy olyan adó, amelyet a járművezetők azért fizetnek, hogy a városokon kívüli közutakon közlekedhessenek. A matricát minden olyan járműtípus esetében meg kell vásárolni, amely az országos közutakon közlekedik, függetlenül attól, hogy Romániában vagy más országban van bejegyezve, illetve attól, hogy a járművezető lakóhelye Romániában vagy külföldön található-e.

Ez azt jelenti, hogy valahányszor autójával elhagyja a várost, az Ön által használt járműnek érvényes matricával kell rendelkeznie. Jármű alatt bármilyen bejegyzett közúti járművet értünk, amely legalább 2 tengellyel rendelkezik.

A matricáért fizetendő összeg a járműtípus alapján kerül kiszámításra. A matrica kifizetésekor a következők közül választhat: 1 nap, 7, 30, 90 nap vagy 12 hónap.

Többet látni

Magyarországi matrica

A szolgáltatás elérhető a következőkben:

un-doi Centru de plăți alkalmazás

E-Matrica – ez egy olyan díj, amelyet a járművezető fizet azért, hogy használhassa a magyar autópályákat. Fontos tudni, hogy a vásárlást legalább 60 perccel az autópályára való felhajtás előtt vagy még korábban kell elvégezni. A matricáért fizetendő összeg a jármű típusa és az érvényességi idő alapján kerül kiszámításra.

Többet látni

A szolgáltatás elérhető a következőkben
A szolgáltatás elérhető a következőkben:

Partnerüzletek

A Fetești Cernavodă hídon való (egyszeri, egyirányú) áthaladásért fizetendő adót a járművezetőnek az áthaladás másnapjának 24:00 óráig kell befizetnie. A 12 hónapig fel nem használt, befizetett hídadó érvényét veszti. A matricákhoz hasonlóan a hídadó mértéke is a jármű típusától függ.

Többet látni

Töltse le az Un-doi Centru de plăți alkalmazást

 

Egyéb szolgáltatások

SIM-kártya
feltöltése
Gépjármű-
biztosítás
Utalás
Matricák
Szórakozás
Elektronikus
pénz
SIM-kártyák
Adók és
járulékok