Rólunk

Az un-doi Centru de plăți az 1997-ben alapított Mobile Distribution cég által kifejlesztett alkalmazás. Célunk, hogy kiváló pénzügyi szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleink és partnereink számára.

Segítünk partnereinknek, hogy széleskörű szolgáltatási portfóliót kínálva fejleszthessék saját vállalkozásukat. Folyamatosan fejlesztjük kínálatunkat ügyfeleink felé, hogy zökkenőmentes közüzemi számlafizetési, matrica- és biztosításvásárlási élményben legyen részük.

Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 140 szolgáltatóval dolgozunk együtt számlafizetési, feltöltési, biztosítási és matricaszolgáltatások terén. Együttműködő partnereink: Electrica furnizare, E-On, RCS&RDS, Vodafone, Orange, Enel, Telekom, Engie, CEZ, Akta és még sokan mások.

Fejlődésünk

Kolozsváron indultunk 1997-ben: mobiltelefon-szolgáltatásokat kínáltunk egy SIM-kártyák forgalmazására szakosodott csapattal.

2014 szeptemberében elindítottuk az un-doi Centru de plăți intelligens közüzemi számlafizetési szolgáltatást partnerüzlet-hálózatunk révén Románia-szerte, amely azóta is folyamatosan növekszik.

Jelenleg, platformunk több mint 140 szolgáltatóval és közüzemi ellátóval van összekapcsolva. Jelenleg az un-doi Centru de plăți üzletekben az ügyfelek kifizethetik közüzemi számláikat, biztosítást és matricát vásárolhatnak, valamint feltölthetik SIM-kártyáikat.

Túlléptük a 10 000 partnerüzlet számát, amelyek 2016-tól kezdve használják a kifejezetten számukra kifejlesztett mobilalkalmazást, a Click by un-doi-t. Egyszerű megoldás szolgáltatásaink felajánlására és a kifizetésekre.

2020-ban úgy döntöttünk, hogy a fogyasztók élményét az egekbe röpítjük, és elindítjuk az un-doi Centru de plăți mobilalkalmazást – a tökéletes megoldást a végfelhasználók számára, mind iOS-en, mind Androidon.

Országos lefedettség

Románia-szerte működő partnereinkkel együtt büszkék vagyunk arra, hogy az un-doi Centru de plăți szolgáltatások országos lefedettségét több mint 10 000 értékesítési ponton tudjuk biztosítani. Célunk, hogy az un-doi Centru de plăți szolgáltatásait közelebb hozzuk fogyasztóinkhoz, bárhol is legyenek az országban.

A tranzakciók számának növekedése

2014 óta az előző évhez képest átlagosan 150%-os tranzakció-növekedést értünk el.

Folyamatosan növekszünk. Fejlődünk. Innoválunk.

Forgalom

2005-től napjainkig országos lefedettségünknek köszönhetően ügyfeleink 1,7 milliárd euró értékű tranzakciót hajtottak végre.

Partner kapcsolatok

Olyan ökoszisztémákat hozunk létre, amelyeken keresztül megkönnyítjük ügyfeleink és partnereink dolgát. Nagyon büszkék vagyunk a több mint 7 000 partnerünkre, amelyek több mint 10 000 üzletet üzemeltetnek országszerte.

Ugyanakkor több mint 140 szolgáltatóval állunk partnerségben Romániában.

Elveink

iconita respect

Kölcsönös tisztelet

Határozottan hiszünk az egyenlő bánásmódban, amely a kölcsönös bevonódáson és tiszteleten alapul. Meghallgatjuk a véleményeket, tiszteletben tartjuk az ötleteket és kollégáink, partnereink és ügyfeleink tapasztalatait. Ösztönözzük a nyílt kommunikációt, cselekedeteinkkel megszüntetjük a bürokráciát, a haszontalan hierarchiát és a hatékonyság hiányát.

iconita integritate

Integritás

Hiszünk az őszinteségben, az igazmondásban, és támogatjuk azt anélkül, hogy versenytársainkat rágalmaznánk. Védelmezzük értékeinket, és betartjuk ígéreteinket.

iconita spirit-invingator

Győztes szellem

Úgy gondoljuk, hogy a középszerűség a piacon sem nem elégséges, sem nem kielégítő. A győztesekre jellemző szenvedéllyel arra törekszünk, hogy mindig az első helyre kerüljünk, bármit is teszünk.

iconita viziune

Hosszú távú jövőkép

Hiszünk abban, hogy sikerünk a hosszú távra tervezett beruházásainknak köszönhető. Minden döntésünk és cselekedetünk ezen a koncepción alapul.

Küldetésünk

Mi, a Mobile Distribution, megígérjük, hogy mindig az alábbiak igényei szerint járunk el:

Ügyfeleink – hiszünk abban, hogy az ő elégedettségük a legfontosabb számunkra, és úgy gondoljuk, hogy sikerünk az ő sikerüktől függ.

A csapatunk – hiszünk abban, hogy a siker a csapatmunka eredménye. Ösztönözzük a teljesítményalapú lehetőségeket, motiváló munkakörnyezetet teremtve, ahol mindenki teljesítményét figyelembe vesszük.

Részvényeseink – hiszünk abban, hogy az erőforrásainkkal való megfontolt gazdálkodással a legjobb képességeink szerint tudunk teljesíteni, és a legnagyobb elégedettséget tudjuk nyújtani befektetőinknek, ami további motivációt jelent számukra, hogy befektessenek vállalatunk fejlődésébe.