iconita euro

Pénz Utalás

A szolgáltatás elérhető a következőkben:

Partnerüzletek

Az un-doi Centru de plăți partnerüzletekben Western Unionon keresztül fogadhat vagy küldhet pénzt. Célunk, hogy ügyfeleinknek hatékony megoldást kínáljunk az összes alapvető szolgáltatásuk egy helyen történő elvégzésére. Így kifizetheti az összes közüzemi számláját, feltöltheti SIM-kártyáját, biztosítást köthet, vagy pénzt fogadhat és küldhet a Western Unionon keresztül. Mindezt kedvenc boltjában.

Akár az ország más városaiban élő barátainak szeretne pénzt küldeni, akár külföldön élő családtagjaitól szeretne pénzt fogadni, a Western Union pénzátutalási szolgáltatásával ezt gyorsan és biztonságosan megteheti.

Évente magánszemélyek milliói utalnak pénzt a Western Unionon keresztül, mivel:
· Könnyedén elmehetnek a szomszédos üzletbe, amelyet az un-doi Centru de plăți tábla jelez, úgy, hogy kéznél van a személyi igazolványuk. Az áruház személyzete segít kitölteni az utalási űrlapot;
· Globális lefedettséggel rendelkezik, a Western Union helyszínei a világ több mint 200 országában megtalálhatók;
· Az átutalásokat szakértői csapatunk erőfeszítései védik a lopás és a csalás ellen, amely naponta ellenőrzi az átvitt információk biztonságát és titkosítását;
· Lehetősége van arra, hogy online megnézze az átutalás státuszát a tranzakció MTCN-jének, a tranzakció egyedi azonosítószámának segítségével, amely az átutalás kezdeményezésekor keletkezik.

Egyéb szolgáltatások

Közüzemi
számlák
kifizetése
SIM-kártya
feltöltése
Szórakozás
Matricák
Biztosítás
Elektronikus
pénz
SIM-kártyák
Adók és
járulékok