Karrier

Bátorság. Elszántság. Erő.

Csupán néhány szó azok közül, amelyek meghatároznak minket.

iconita respect

Kölcsönös tisztelet

Határozottan hiszünk az egyenlő bánásmódban, amely a kölcsönös bevonódáson és tiszteleten alapul. Meghallgatjuk a véleményeket, tiszteletben tartjuk az ötleteket és kollégáink, partnereink és ügyfeleink tapasztalatait. Ösztönözzük a nyílt kommunikációt, cselekedeteinkkel megszüntetjük a bürokráciát, a haszontalan hierarchiát és a hatékonyság hiányát.

iconita integritate

Integritás

Hiszünk az őszinteségben, az igazmondásban, és támogatjuk azt anélkül, hogy versenytársainkat rágalmaznánk. Védelmezzük értékeinket, és betartjuk ígéreteinket.

iconita spirit-invingator

Győztes szellem

Úgy gondoljuk, hogy a középszerűség a piacon sem nem elégséges, sem nem kielégítő. A győztesekre jellemző szenvedéllyel arra törekszünk, hogy mindig az első helyre kerüljünk, bármit is teszünk.

iconita viziune

Hosszú távú jövőkép

Hiszünk abban, hogy sikerünk a hosszú távra tervezett beruházásainknak köszönhető. Minden döntésünk és cselekedetünk ezen a koncepción alapul.

Kik vagyunk mi?

Egy több mint 80 szakemberből álló csapat vagyunk, akiket az innováció és a technikai fejlődés, a teljesítmény és a motiváció iránti szenvedély egyesít. Meghívjuk Önt, hogy találkozzon csapatunkkal. Minden csapatban, akárcsak minden családban, nagyon fontos, hogy erős kapcsolatokat alakítsunk ki, hogy mindannyian együtt fejlődhessünk.

Üres munkahelyek

Szeretné látni az üres munkahelyek teljes,frissített listáját?

Minden pozíció frissítve van az eJobs -on.

Scrie-ne un mesaj

Dacă ai o intrebare despre oricare poziție vacantă sau dacă dorești să aflii mai multe despre oportunitățiile alături de un-doi, scrie-ne un mesaj mai jos unde ne poți trimite și CV-ul tău.    succes formular

    Mulțumim pentru mesajul trimis!