iconita taxe

Adók és járulékok

Jogosítvány- és regisztrációs illeték

A szolgáltatás elérhető a következőkben:

Az un-doi Centru de plăți alkalmazáson keresztül befizetheti a jogosítvány, a forgalmi engedély kiállításának költségeit, illetve az ideiglenes engedélyezési illetéket. 2020 októberétől ezeket az adókat nem lehet a pénztárnál fizetni, de az un-doi Centru de plăți mobilalkalmazáson vagy a partnerüzletekben ezt gyorsan megteheti.

Jogosítványilleték

A romániai vezetői engedély megszerzéséhez – bármely járműkategóriára – be kell fizetni a vezetői engedélyre vonatkozó illetéket, és a számlát csatolni kell a személyes mappához. A 89 lejes illetéket az elméleti vizsga letétele előtt kell befizetni.

Regisztrációs illeték

A forgalmi engedély az a dokumentum, amely bizonyítja, hogy egy személy tulajdonosa egy járműnek. A jármű romániai beíratásához egy mappát kell összeállítani az összes fontos dokumentummal, amely tartalmazza a forgalmi engedélyre vonatkozó illeték befizetésének bizonyítékát is. Az illeték összege 49 lej.

Ideiglenes engedélyezés illeték

Az ideiglenes engedélyt a piros rendszámokkal együtt legfeljebb 90 napos időtartamra bocsátják ki, vagy kevesebb napra, amelyek együttesen nem haladhatják meg a 90 napot. Az illeték összege 13 lej.

A vezetői engedélyre, a forgalmi engedélyre és az ideiglenes engedélyezésre vonatkozó illetékek kifizetését a következőkkel együtt kínáljuk:


Az illetékek befizetéséről szóló igazolás tartalmazza:

· A kedvezményezett nevét és családnevét;
· A személyi számát;
· A bankszámlaszámát (IBAN);
· A prefektusi intézmény adószámát;
· az összeg és a dokumentum típusa, amelyre a kifizetés történt.

Adók és járulékok – Bukarest V. kerülete

A szolgáltatás elérhető a következőkben:

Partnerüzletek

Milyen lenne, ha az összes adót és illetéket a kedvenc boltjában fizethetné be? Így nem kell sorban állnia, és értékes időt nyerhet magának. Ez tényleg lehetséges!
Az adók és illetékek szolgáltatás már elérhető az un-doi Centru de plăți partnerüzletekben. Jelenleg csak Bukarest V. kerületére érvényes az adók és illetékek befizetése, de hamarosan további városok esetében is lehetőség lesz erre.

Töltse le az Un-doi Centru de plăți alkalmazást

 
 

Egyéb szolgáltatások

Közüzemi
számlák
kifizetése
SIM-kártya
feltöltése
Pénz Utalás
Matricák
Szórakozás
Elektronikus
pénz
SIM-kártyák
Közüzemi
számlák