Cariere

Courage. Determination. Power.

Are just a few of the words which define us.

iconita respect

Mutual respect

We strongly believe in equal treatment, based on mutual involvement and respect. We listen to opinions, respect ideas and the experiences of our colleagues, partners and clients. We encourage open communication, we eliminate through our actions: bureaucracy, useless hierarchies and inefficiency.

iconita integritate

Integrity

We believe in and encourage: honesty, truthfulness – without pushing our competition down. We defend our values & we keep our promises.

iconita spirit-invingator

Winner spirit

We believe that being mediocre in the market is neither sufficient nor satisfactory. With the passion typical of a winner we aim to always be in the first place, in whatever we do.

iconita viziune

Long-term vision

We believe that our success stems from the planned investments we made, which are thought out for the long-term. All our decisions and actions are based on this concept.

Who are we?

We are a team of over 80 specialists, united by passion for innovation & technical evolution, performance & motivation for what we do. We invite you to meet our team. In any team,just like in any family, it is very important to create strong connections so we can all grow together.

Povești de succes

Nicoleta Voicu

Manager Departament Tehnic

M-am putut lăuda cu același loc de muncă, atât la întâlnirea de 10 ani de la terminarea liceului, cât și la cea de 20 de ani. Cu funcții diferite și proiecte diferite, dar tot un-doi. Mă pot lăuda în continuare cu colegi grozavi și multe provocări profesionale. Mi s-a întâmplat ca la interviuri de angajare să le zic candidaților că la noi se pot învăța multe lucruri, se pot întâmpla multe, dar cu siguranță nu e loc de plictiseală.

Florin Bălan

Area Sales Manager

Prioritară în propriul sistem de valori este încrederea reciprocă. Beneficiez de această încredere încă din 2007 la momentul angajării lipsit total de experiență, angajarea urmată de libertatea de a-mi construi propria echipă de vânzări dar și alocarea unor importante resurse pentru diferite proiecte. Simt că am răsplătit aceasta încredere prin participarea la transformarea majoră a companiei din anul 2014 dar și prin faptul că am fost parte integrată în devoltarea celor 2 aplicații mobile: Click și un-doi Centru de plăți. 14 ani și povestea continuă

Călin Chira

CEO

În cei peste 20 de ani de existență a noastră ca și companie, promovăm un mediu de lucru motivant, bazat pe respect, în care meritele fiecăruia sunt recunoscute și ideile fiecăruia sunt  ascultate. Ne alocăm timp pentru a învăța, pentru a fi mai buni de la zi la zi și imbrățișăm schimbările pozitive.  Cred că un-doi Centru de plăți este locul în care munca în echipa este considerată a fi calea spre a obține mai mult și a învinge, iar oportunitățile sunt bazate pe performanță.

 

Mădălina Cucu

Manager Relații Clienți

Povestea mea este despre oameni, despre oamenii care și-au angajat toate cunostintele și aptitudinile pe care le-au dezvoltat de-a lungul vieții, într-o provocare ambițioasă, urmând zilnic pas cu pas toate țelurile care-i pot conduce spre o poveste de succes. Omul potrivit la locul potrivit, vorba potrivită în situația potrivită sunt două convingeri ale mele ca de la pas va urma întotdeauna saltul. Au trecut astfel 7 ani minunați, provocatori, cu suișuri și coborâșuri, 7 ani, în care m-am bucurat de încrederea colegilor și am dus împreuna la bun sfârșit proiecte frumoase menite ca în final să consolideze relația cu partenerii noștri, cu clienții nostri.

Mihai Jișa

Area Sales Manager

Anul acesta se împlinesc 13 ani de când fac parte din această echipă, 13 ani plini de experiențe frumoase și proiecte ambițioase. Am trecut prin fiecare etapă a dezvoltării acestei companii, am întâmpinat pe tot acest drum multe situații care au necesitat eforturi suplimenatre, ne-am adaptat cu usurință la fiecare provocare și am reușit să ducem mai departe viziunile noastre, să facem posibil tot ceea ce suntem acum. Sunt persoane de la care am învățat, persoane pe care am reușit să le influențez pozitiv prin acțiunile mele și am reușit să le ofer parte din experiența mea, să contribui în mod direct la dezvoltarea lor profesională. Un parcurs cu multe provocări, amintiri și experiențe minunate, un viitor la care privesc încrezător asta repreprintă pentru mine Mobile Distribution.

Lucia Cioban

Reprezentant Relații Clienți

Din propria mea experienta profesionala  pot spune cu sinceritate faptul ca nu am inceput cu multe cunostinte si nici cu un nivel avansat. Aici, de-a lungul timpului, afirm cu fermitate faptul că bagajul meu de cunoștințe s-a îmbunătățit considerabil, atât în ceea ce privește nivelul meu conversațional cât și capacitatea de a face conexiuni și a înțelege logic felul în care funcționează lucrurile, de a aprofunda informațiile primite pentru rezolvarea diverselor probleme.

Cristina Pop

Operator Suport Tehnic

Era sfârșit de Decembrie, 2004, iar eu îmi căutam un loc de muncă. Toată lumea îmi spunea că nu am nici o șansă dată fiind perioada din an. Uite că eu am avut șansa și încă sunt la Mobile Distribution de atunci! Colegii m-au făcut să mă simt ca într-o mare familie.

Mihaela Pasici

Reprezentant Vânzări

Motto-ul după care ma ghidez: “Fiecare zi reprezintă o nouă provocare“ – provocare acceptată în anul 2018. Din prima zi în cadrul companiei am beneficiat de sprijin și o totală susținere a colegilor din echipă. Pasiunea și entuziasmul cu care am tratat fiecare zi au condus la rezultatele așteptate. Întreaga perioadă a scos în evidență 3 caracteristici prezente în cadrul companiei: inovație, seriozitate și încredere acordată angajaților.

Levente Bacso

Manager Echipa Vânzări

Am început activitatea în cadrul companiei în anul 2011 ca Reprezentant de Vânzări. Datorită realizărilor avute în acest domeniu în anul 2014 am fost avansat pe postul de Manager Zonal unde conduc o echipă de vânzări în 9 județe din țară. Sunt o persoană ambițioasă, care își fixează obiective proprii, urmăresc rezultatele companiei cât și nevoile oamenilor.

Dorin Țârlea

Reprezentant Vânzări

Sunt o persoana ambițioasă și perseverentă căruia îi plac provocările. Datorită acestui aspect am ales să lucrez într-o companie unde pot valorifica aceste calități. Am fost selecționat ca să fac parte din oamenii de vânzări ai companiei în anul 2013. Neavând experiență în acest domeniu am primit sprijin din partea firmei participând la cursuri de vânzări și negociere, pe care ulterior le-am fructificat în dezvoltarea zonei. În prezent mențin legătura cu un portofoliu de 340 de parteneri.

Magda Jude

Reprezentant Vânzări

Cu o experiență în vânzări de 10 ani am ales în anul 2016 să fac parte dintr-o echipă care m-a ajutat să-mi dezvolt nivelul de profesionalism. Planul meu era dezvoltarea zonei, iar datorită abilităților, perseverenței și al efortului depus am îndeplinit acest plan cu succes.

Ionuț Costaș

Reprezentant Vânzări

Reprezint compania începand din anul 2007, prin prisma faptului că sunt o persoană perseverentă, responsabilă, cu bune abilități de comunicare și mereu aproape de clienți. În timpul liber îmi place să joc tenis și să fac drumeții împreună cu familia.

Florin Cojocaru

Reprezentant Vânzări

În anul 2006 la vârsta de 20 ani am fost selectat ca fiind Reprentantul de Vânzări al companiei. Neavând experiență în acest domeniu, compania m-a inițiat cu tehnici de vânzări & cursuri de negociere, care m-au ajutat să fiu mereu în continuă ascensiune împreuna cu echipa și partenerii din portofoliu.

Silvia Stoica

Reprezentant Vânzări

3 ani, și dorința de a adăuga noi și noi ani în cadrul companiei. Mobile Distribution reprezintă compania în care am învățat foarte multe lucruri noi care m-au motivat, responsabilizat și m-au ajutat să ating o performanță bună. A fost și este o muncă în echipă, formată din persoane profesioniste și mai ales hotărâte. Alătură-te noua!

Emilia Hodiș

Asistent Vânzări

În momentul angajării în această companie, nu credeam că voi ajunge să fac parte din ea 12 ani. Experiența dobândită în fiecare din departamentele în care am lucrat a reprezentat pentru mine o provocare în a-mi îmbunătăți cunoștințele și de a înțelege mai bine mecanismele de funcționare a fiecăruia în parte. Provocarile permanente, o echipa sudată sunt 2 din motivele pentru care am ales să îmi continui și astăzi drumul alături de echipa Un-Doi.

Gabriel Turcu

Coordonator Distribuție Zonal

În mod firesc te gândești la începutul aventurii în cadrul companiei – anul 2007 șofer, 2008 reprezentant vânzări , 2014 coordonator distribuție zonal. Apoi realizez că au trecut 14 ani și în tot acest timp aproape totul are legatură cu această companie în care am legat prietenii, în care am învățat ce înseamnă să fii profesionist, calculat, echilibrat. M-am convins că totul este drespre munca în echipă. Aproape nimic din ceea ce dorești să realizezi nu este posibil fără sprijinul întregii echipe.

Gheorghe David

Reprezentant vânzări

Totul a început în anul 2008, hotărât să accept o nouă provocare și din dorința unei schimbări majore în viața profesională. În cadrul companiei am beneficiat de sprijinul întregii echipe și de o atmosferă prietenoasă. Toate acestea m-au motivat să preiau și să devolt continuu o zonă aflată la începuturi, zonă aflată între primele ca și performanță în prezent. Fiecare pas făcut a fost unul care m-a determinat să mă reinventez continuu si să descopăr în mine puterea de a merge mai departe.

Vacancies

Do you want to see the complete list of vacancies, updated?

All vacancies are daily updated on eJobs.

Write us a message

If you have questions about vacancies or you would like to find out more opportunities at un-doi, write us a message below, where you can send us your CV.    succes formular

    Thanks for the message!