Acum plătești și mai ușor facturile apă & canalizare și energie electrică

Cu aplicația de mobil un-doi Centru de plăți scapi rapid de grija facturilor! Ai 3 modalități ușoare prin care le poți adăuga în aplicație: prin scanarea codului de bare de pe factură, prin importul facturii din telefon sau prin adaugarea furnizorilor tăi și astfel vei primi automat facturile direct în aplicație, lună de lună.

Realizăm în mod constant integrări cu furnizorii parteneri un-doi astfel încat să eficientizăm întreaga experiență de plată, iar tu să poți primi facturile automat chiar și de la furnizorii regionali sau locali.

Printre noii furnizori pentru care primești acum facturile automat se numară: Compania de Apă OLT, Compania de Apă Oltenia, Nova ApaServ Botoșani, Apa Serv Neamț și Nova Power & Gas.

Compania de Apă OLT

Compania de Apă OLT este principalul operator regional din județul Olt, specializat în domeniile captare, tratare și distribuție apă potabilă și colectarea, epurarea și evacuarea apelor uzate. Și-a început activitatea în data de 01.05.2007, după preluarea serviciilor de apă și canalizare din Slatina, Drăgănești- Olt, Piatra Olt, Scornicești și Potcoava. La momentul actual, Compania de Apă Olt și-a extins activitatea și în municipiul Caracal, orașele Corabia și Balș și în comunele Slătioara, Valea Mare, Vitomirești. Vulturești și Dobroteasa, toate aceste unități administrativ teritoriale fiind membre al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Oltul.

Compania de Apă Oltenia

Compania de Apă Oltenia este un operator regional de servicii de alimentare cu apă şi de canalizare din județul Dolj.

Compania de Apa Oltenia deservește azi locuitorii din municipiile Craiova, Calafat, Băilești, orașele Filiași, Bechet, Segarcea și comunele Plenița, Ișalnița, Caraula, Breasta, Dăbuleni, Călărați, Coțofenii din Față, Malu Mare, Brădești, Podari, Seaca de Câmp, Almaj, Țînțăreni.

Nova ApaServ Botoșani

Încă de la începutul în secolul al XIX-lea, compania Nova ApaServ Botoșani depune un efort continuu pentru a asigura botoșănenilor servicii de calitate prin planificarea, construirea și furnizarea de noi capacități în infrastructura de apă potabilă și apă uzată în mod eficient, oferind în același timp și alte servicii precum avize tehnice, verificări metrologice, operațiuni contoare.

Nova ApaServ furnizează apă potabilă în cele 2 municipii Botoșani și Dorohoi, orașele Bucecea, Darabani, Săveni, Ștefănești și Flămânzi, precum și în comunele și satele aflate pe traseul aducțiunilor. De asemenea, Nova ApaServ colectează apele uzate și le epurează în cele 9 stații din Botoşani, Dorohoi, Săveni, Darabani, Bucecea, Flămînzi, Truşeşti, Stefăneşti, Răuseni.

Apa Serv Neamț

Apa Serv Neamț se ocupă cu furnizarea serviciilor de alimentare cu apă şi de colectare/tratare a apelor uzate pentru toţi utilizatorii din zona de operare a companiei, oferind serviciile sale în orașele Piatra-Neamț, Roznov și Bicaz, comunele Alexandru cel Bun, Ștefan cel Mare, Gârcina, Bodești, Dobreni, Girov, Dochia, Dumbrava Roșie, Săvinești, Zănești, Dragomirești, Tașca.

Nova Power & Gas

Nova Power & Gas  este un furnizor de energie electrică și gaze naturale la nivel național și care face parte din grupul E-INFRA, cu capital 100% românesc, alături de Electrogrup, Direct One, Netcity și WESEE. Nova Power & Gas a făcut primii pași în piața de furnizare de energie electrică și gaze naturale în 2007, în Cluj Napoca. Deși își are rădăcinile în Transilvania, în prezent, compania furnizează cu succes energie electrică și gaze naturale în toate colțurile țării, către mii de clienți industriali și casnici. Pe lângă asta, Nova Power & Gas este si producător de energie electrică și distribuție de gaze naturale, deținând unități proprii de producție de energie verde.

În anul 2022 a fost dublat numărul de furnizori pentru care facturile sunt aduse automat în aplicație. Lucrăm contestant pentru a aduce serviciile de plată cât mai aproape de utilizatori, dar și pentru a le eficientiza și ușura întreaga experiență de plată.

Acum ai posibilitatea de a efectua plata pentru toți furnizorii prezentați mai sus direct în aplicația mobilă un-doi Centru de plăți. Tot ce ce trebuie să faci e să adaugi furnizorul în lista ta de furnziori, te loghezi cu datele din contul tău de client și gata! Primești facturile automat direct în aplicație, lună de lună. În plus ești notificat cu privire la data scadentă sau de fiecare dată când se emite o factură nouă, poți verifica soldul în timp real și ai acces imediat la istoricul tău de plăți.

Simplu și mereu la îndemână!

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.